logo

Ataşehir’de ‘Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı’ Gerçekleştirildi

Ataşehir’de ‘Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı’ Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığı ve AFAD koordinasyonunda “Deprem Haftası” ve “2022 Afet Tatbikat Yılı” kapsamında 81 il ile eş zamanlı Ataşehir’de deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Recep kenan/itvhaber.com

Türkiye genelinde 81 il ile Ataşehir’de Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı yapıldı.

İçişleri Bakanlığı ve AFAD başkanlığı koordinasyonunda Deprem Haftası ve “2022 Afet Tatbikat Yılı” kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlenen Ataşehir’de Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, “Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı” etkinliğine Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı ERTAŞ, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, daire amirleri, ilgili kurumların personeli, öğretmenler ve öğrencileri katılımı ile gerçekleştirildi.

Ataşehir’de Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen “Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı” ile ilgili açıklama yapan Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı ERTAŞ “Öğrencilerimizin #deprem farkındalığının en üst seviyeye çıkarılması amacıyla; İlçemiz Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirdik.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ