logo

ATAŞEHİR’DE GENÇLİK DEMOKRASİYE PEDALLADI

ATAŞEHİR’DE GENÇLİK DEMOKRASİYE PEDALLADI

Ak Parti Genel Merkez ve Ataşehir Gençlik Kolları gençlerin demokrasi ile bağlarını güçlendirmek amacıyla Ataşehir’de “Geçlik Demokrasiye Pedallıyor” etkinliği düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

15 Temmuz gecesi engellenen FETÖ’nün hain darbe kalkışmasını unutturmamak ve zihinlerde diri tutmak gerekçesi ve sporun da önemini vurgulamak amacıyla Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları ev sahipliğinde Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından “Gençlik Milli Egemenliğe Pedallıyor”, “Geçlik Demokrasiye Pedallıyor” adıyla spor etkinliği düzenledi.

Türkiye’de gençlerin siyasal katılımını ve sosyalleşmesini artırarak seslerini kamusal alanda daha fazla duyurulmasını amaç edindiği ifade edilen Ak Parti Gençlik Kolları aynı zamanda farkındalık oluşturmak amacı ile bir dizi program düzenliyor.

AK PARTİ GENÇLİĞİ TOPLUMLA KUCAKLAŞIYOR

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada gençliğin çok önemli bir etkinlik yaptığını ifade ederek; “Bisiklet sadece sağlık açısından değil, enerji ve kondisyon açısından da çok önemli. Geçlerimiz bu tür etkinlikler yaparak kendi aralarında organize olmayı, birlik ve beraberliği sağlamış oluyorlar. Ak Parti gençliği sadece siyaset içerisinde çalışmıyor. Toplumun her kesimiyle kucaklaşıyor. Ben de gençlik kolları eski ilçe başkanı olarak, benzer faaliyetleri çokça yapmıştım. Arkadaşlarımız aynı faaliyetleri geniş kitleyle birlikte devam ettiriyorlar. İstanbul trafiğinde bisikleti özendirmek gerekiyor” diye konuştu.

MİLLETVEKİLLERİ DE PEDAL ÇEVİRDİ

Bu kapsamda Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü’nün ev sahipliğinde Melih Ecertaş başkanlığındaki Ak Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve Kayışdağı Yeditepe Üniversitesi önünde başlayan “Gençlik Milli Egemenliğe Pedallıyor” konulu etkinliğe Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte; Ak Parti İlçe Başkanı Av.M.Naim Yağcı, Ak Parti İstanbul milletvekilleri Hurşit Yıldırım, Osman Poyraz, Ravza Kavakçı, Hasan Turan, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanımız Taha Ayhan, Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, ve Ak Parti Ataşehir Belediye meclis üyeleri Mükail Bektaş, İsmail Levent, Saim Başkan, Seçkin Koç ve sanatçı Davut Güloğlu ile partililer katıldı.

YEDİTEPE’DEN PEDALA START KOZYATAĞI’NDA BASIN AÇIKLAMASI

STK ve spor kulüplerinin de destek verdiği, Yeditepe Üniversitesi önünde start alan “Gençlik Milli Egemenliğe Pedallıyor” konulu toplu bisiklet turu, İçerenköy Kozyatağı Metro İstasyonu önünde tamamlandı.

ÇEVRİLEN HER PEDAL DEMOKRASİMİZİN TEMİNATI

“Gençlik Milli Egemenliğe Pedallıyor” konulu toplu bisiklet turu sonunda Kozyatağı Metro İstasyonu önünde basın açıklaması yapan Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş tarafından spor ve demokrasinin bir arada düşünüldüğünde; her çevrilen pedalın demokrasimizin teminatı olduğunun vurgulanarak, toplu olarak çevrilen pedalların demokrasinin vesayet, darbe odaklarına, illegal çetelere, terör örgütlerine verilen mesaj olduğunun altı çizildi.

Gençlerin demokrasi ile arasının açılamayacağını, dinamik gençliğin sporla birlikte hareket ettiğinin altını çizen Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş yaptığı basın açıklamasında Ataşehir Gençliği ile birlikte paten kayıp pedal çevirdiklerini kaydederek; “Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolu Başkanı Yasin Görgülü’nün de dediği gibi ulaşılmadık gençlik bırakmayacaklarını söyledi.

ATAŞEHİRLİ GENÇLER ENERJİLERİNİ ATACAK

“Geçlik Demokrasiye Pedallıyor” sportif etkinliği ile Ataşehirli gençlerin enerjilerini atacakları vurgulanırken; ihtiyaçlarının, isteklerinin ve ilgilerinin karşılandığı bir organizasyon, sportif faaliyet olduğu kaydedildi.

GELECEĞİN LİDERLERİ, YOL GÖSTERİCİLERİ OLACAK GENÇLİK

“Geçlik Demokrasiye Pedallıyor” sportif etkinliğini düzenleyen Gençlik Koları Başkanı Yasin Görgülü ve ekibine teşekkür ve takdir eden Ak Parti Ataşehir İle Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, geleceğin liderleri, yol göstericileri olacak gençliğe sahip olmaktan memnuniyetini dile getirdi.

FİZİKSEL VE BEDENİ GELİŞME İÇİN SPOR FAALİYETİ

Gençlerin fiziksel ve bedeni gelişmesini sağlamak için yapılan faaliyetin Ataşehir’de gerçekleştirilmesinin kendilerini de sevindirdiğini kaydeden Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, kendisinin de katıldığı sportif faaliyeti organize edenlere teşekkür etti.

ATAŞEHİR’DE ULAŞILMADIK GENÇ KALMAYACAK

Bu tür dinamik faaliyetlerle Ataşehir’de ulaşılmadık gencin kalmayacağını ifade eden Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, kendilerinin de etkinliğe katılarak Demokrasiye Pedal Çevirdiklerini kaydetti.Ak _ Pedal - atasehir (0)

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ