logo

ATAŞEHİR’DE HER SİTEYE AYRI ÇÖZÜM!

ATAŞEHİR’DE HER SİTEYE AYRI ÇÖZÜM!

atasehir_site-1Ataşehir Belediyesi, her siteye ayrı ve yerinde çözüm üretebilmek amacıyla, bu kez Askent Sitesi sakinleriyle buluştu. Ataşehir’de Her Siteye Ayrı Çözüm!

Çözüm odaklı çalışma yürüten Ataşehir Belediyesi’ne teşekkür eden, Askent Sitesi sakinleri, park sorunlarından bahsederek, oturma alanlarının ve spor aletlerinin çoğaltılmasını talep ettiler. Sitelerinin önüne asfalt talebinde bulunan site sakinleri araçların park sorunlarından da bahsettiler.

atasehir_site-2

Belediye binasında düzenlenen toplantıya Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz ve Sadık Kayhan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Çetinkaya, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağnış, Park ve Bahçeler Müdürü İrfan Bilici, Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt ve Fen İşleri Müdür Vekili Tülin Şentürk katıldı.

atasehir_site-5

Bu toplantılarda site sakinlerinin talepleri ve sorunları karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak çözüme kavuşturuluyor.

Her hafta bir site ile yapılan toplantılar bazen Belediye binasında, zaman zaman da sitelerde gerçekleşiyor, böylece sorunlar ve talepler yerinde görülüyor.

atasehir_site-3

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ