logo

Ataşehir’de Hiç Bir STK’yı Dışarıda Bırakmayacağız

Ataşehir’de Hiç Bir STK’yı Dışarıda Bırakmayacağız

SİYAD (Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği) Batı Ataşehir Şubesi, CHP Ataşehir  Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’nin katılımı ile Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

STK’lara verdikleri öemin altını çizen Battal İlgezdi CHP Ataşehir  Belediye Başkan Adayı, “STK’ları ve Okul Aile Birliklerini belediye bünyesine alarak bir birim oluşturuyoruz. Ataşehir’de hiç bir STK’yı dışarıda bırakmayacağız. STK’lar kalıcı olmalı.” dedi.

Raci Bal başkanlığındaki SİYAD (Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği) Batı Ataşehir Şubesi tarafından düzenlenen Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesine Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir  Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi ile birlikte; SİYAD Genel Başkanı Mehmet Kuru, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Cemal Şerifoğlu, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Arif Yıldırım ve Kudret Aslan,  Sinop STK, dernek yöneticileri ve Ataşehir’de yaşaya Sinoplular katıldı.

SİYAD (Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği) Batı Ataşehir Şubesi Başkanı Raci Bal’ın yaptığı selamlama konuşması sonrasında söz alan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir  Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, il derneklerine yapılan yer tahsislerinde Sinop için tahsisin SİYAD (Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği) Batı Ataşehir Şubesi üzerinden yapılacağını duyurdu.

Demokrasinin unsurlarından STK’lara her konuda ve her koşulda desteklerinin devam edeceğini kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir  Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi,  Sinopluların çatı örgütü SİYAD’ın Ataşehir’deki temsilcilerinin de bu destekten paylarını alacağının altını çizdiği konuşmasında , “CHP Belediye Meclis Üyesi listelerinde Sinoplu 2 arkadaşımı aday gösterdik. Bu adaylarımız Arif Kuşçu ve Arif Yıldırım… Kısmet olursa önümüzdeki dönem birlikte çalışacağız.” Dedi.

ATAŞEHİR’DE HİÇ BİR STK’YI DIŞARIDA BIRAKMAYACAĞIZ

Raci Bal başkanlığındaki SİYAD (Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği) Batı Ataşehir Şubesi’nin kültür ve sanat alanında yaptığı etkinliklere dikkat çeken Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir  Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, diğer dernek ve STK’ların da bu çalışmaları örnek almasını isteyerek “Ben ve arkadaşlarım STK’lara destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bu dönem Sivil Toplum Kuruluşlarını bünyemize almayı düşünüyorum. STK’ları ve Okul Aile Birliklerini belediye bünyesine alarak bir birim oluşturuyoruz. Bir de Başkan Yardımcısını atayacağız. Talepler önce buraya gelecek, başkanlık birimine ulaşacak. Adil bir uygulama olacak. Ataşehir’de hiç bir STK’yı dışarıda bırakmayacağız. STK’lar kalıcı olmalı.” Diye konuştu.

Her zaman Ataşehirlilerin ve Ataşehir’deki STK’ların yanında olduğunu ifade ettiği Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir  Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’ye teşekkür eden CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Arif Yıldırım, “Siyasette Sinopluya kim değer veriyorsa onun yanında olurum. Sayın Battal İlgezdi bizlerin her zaman yanımızda olmuştur. Sinopluya değer vermiştir. Sinopluda sayın belediye başkanımıza ve bizlere değer verdi. Bu gece için SİYAD Batı Ataşehir Şubemize teşekkür ediyorum.” Dedi.

SİYAD (Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği) Batı Ataşehir Şubesi yönetimince düzenle nen Beraberlik ve Dayanışma Gecesinde Sinoplu sanatçılar Uğur Özçelik ve Yağmur Yalçın’ın sahne aldığı gecede yöre halk oyunlarını sahneleyen SİYAD Halk Oyunları ekibinin gösterileri ilgi ile izlendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ