logo

ATAŞEHİR’DE İŞÇİ FİLMLER FESTİVAL BAŞLIYOR

ATAŞEHİR’DE İŞÇİ FİLMLER FESTİVAL BAŞLIYOR

“Oyun İçinde Oyun” filmi gösterimi ile başlayacak olan 12. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali 12-17 Mayıs tarihleri arasında Ataşehirliler ile buluşacak.

Bu Festival Cesaret Ögeleri İçermektedir.

İşçi Filmleri Festivali perdelerini 1 Mayıs’ta cesaret içermek için açtı.

12.Uluslararası İşçi Filmleri Festivali 12-17 Mayıs tarihleri arasında Ataşehirliler ile buluşacak. 12 Mayıs saat 20.00’da Deniz Gezmiş Parkı’nda yapılacak Açılış Gecesi’nde Açılış Filmi olarak yönetmenliğini Suat Eroğlu’nun yaptığı “Oyun İçinde Oyun” filmi gösterilecek. Gece Hüseyin Turan konseri ile devam edecek.

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından, emekçilerin yaşamlarını ve mücadele deneyimlerini izleyicilerle buluşturmayı ve ülkemizde işçi filmi üretimini özendirmeyi amaçlayan festival;
 Türkiye genelinde Sine-Sen (DİSK), Dev Sağlık-İş (DİSK), Tez Koop-İş (TÜRK-İŞ),

Tek Gıda-İş(TÜRK-İŞ), Ses (KESK), Türk Tabipleri Birliği, Halkevleri, ÇEVBİR, CAPULTV ve Sendika.Org tarafından, Ataşehir’de ise Ataşehir Kent Konseyi ve Halkevleri tarafından düzenleniyor.

Ataşehir’de festival;

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezi, Neşet Ertaş Kültür Evi, Boğazören Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Kayışdağı Ata Evi, Ataşehir Belediyesi Cemal Süreyya Etkinlik Merkezi mekanlarında sizlerle buluşacak.

12 Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Ataşehir gösterim programına www.iff.org.tr adresinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılacak. Gösterimler yine ücretsiz olacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ