logo

Ataşehir’de Kavgada Yaralanan Yunus Aslan Öldü

Ataşehir’de Kavgada Yaralanan Yunus Aslan Öldü

atasehir - kavgaAtaşehir Belediyesi önündeki silahlı kavgada ağır yaralanarak Ataşehir’deki özel bir hastaneye kaldırılan Yunus Aslan (28), yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’deki silahlı kavgada yaralanan 3 kişiden 1’i hastanede yaşamını yitirdi. Kavganın ardından Ataşehir’deki özel bir hastaneye kaldırılan Yunus Aslan (28), müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan Halis ve Hakan Aslan’ın tedavisi sürüyor.

Arazi anlaşmazlığı dolayısıyla aralarında husumet olduğu ileri sürülen akraba iki ailenin üyeleri, vergi borçlarını ödemek için gittikleri Ataşehir Belediyesinde tartışmış, tartışma sonrasında dışarıda çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili bir kişi de gözaltına alınmıştı.

Ataşehir Belediyesi önünde akrabalar arasında çıkan arazi tartışmasının silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu çıkan çatışmada ölen Yunus Aslan’ın (28) cenazesi Kartal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

AAtaşehir Belediyesi önündeki silahlı kavgada ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ataşehir Memorial Hastanesi’nde saat 16.15 sıralarında hayatını kaybeden Yunus Aslan’ın cesedi, savcı tarafından incelenmek üzere ambulansla Kartal Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

İstanbul Ataşehir’de akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 3 kişinin silahla yaralandığı kavgayla ilgili olduğu iddia edilen bir otomobil, polis ekipleri tarafından Üsküdar Ünalan Mahallesi’nde durduruldu. Üzerinden silah çıkan iki kişi gözaltına alındı.

Ataşehir Belediyesi yakınında 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın arazi anlaşmazlığından kaynaklandığı anlaşılmıştı.

Aynı aileye mensup kişiler olduğu öğrenilen tarafların arasındaki silahlı kavganın arazi anlaşmazlığı nedeni ile çıktığına dair bilgi Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı  Abdullah Der tarafından da doğrulandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ