logo

Ataşehir’de Kim Nerede Oy Kullanıyor?

Ataşehir’de Kim Nerede Oy Kullanıyor?

secim_2015_atasehirSabah 08:00’da başlayan seçimlerde Başkan İlgezdi, Gamze Akkuş İlgezdi ile Naim Yağcı Dilek Sabancı Lisesi’nde, Hakkı Altınkaynak ise Ataşehir Anadolu Lisesinde oy kullanacaklar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Alınan bilgiye göre; Başkanı İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi Dilek Sabancı Lisesi’nde, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Ataşehir Anadolu Lisesi’nde, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı da Dilek Sabancı Lisesi’nde oyunu kullanacak.

Ataşehir’de Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi Dilek Sabancı Lisesi’nde 12:00, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Ataşehir Anadolu Lisesi’ndeki 2230 no’lu sandıkta saat 11:30’da oylarını kullanması beklenirken Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı da  Dilek Sabancı Lisesi’nde 14:00’da oyunu kullanması bekleniyor.

Şu ana kadar Ataşehir genelinde seçimle ilgili oy kullanılan alanlarda her hangi bir olay kaydedilmezken, seçimlerin sakin ve olaysız devam ettiği ve vatandaşların oylarının kullanmak için hassasiyet gösterdiği gözlemlendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ