logo

Ataşehir’de Koronavirüs Tedbirleri Uygulaması Denetleniyor

Ataşehir’de Koronavirüs Tedbirleri Uygulaması Denetleniyor

Ataşehir İlçe Kaymakamı Ertaş, kurum amirleri ve görevli personelin katılımıyla Ataşehir genelinde pandemi tedbirlerinin kontrol edildiği yoğun denetim uygulaması yapılacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’ın katılımıyla Ataşehir genelinde pandemi tedbirleri uygulamaları denetleniyor.

81 il ve ilçelerinde, valiler ve kaymakamlar gözetiminde İçişleri Bakanlığı genelgesi ile yapılması istenen denetim kapsamında İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ın katılımıyla Ataşehir genelinde pandemi tedbirleri uygulamalarının kontrol edilip denetlendiği uygulama gerçekleştiriliyor.

Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ilgili daire amirleri, İçişleri Bakanlığı’nın 05.08.2020 tarih ve 12750 sayılı genelgesi doğrultusunda Ataşehir’de Koronavirüs salgını ile mücadele tedbirlerinin uygulamasın denetlendiği uygulamaya katılıyorlar.

KAYMAKAMI ERTAŞ, KURUM AMİRLERİ VE GÖREVLİ PERSONEL KATILIYOR

Saat 11.30 da İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ile kurum amirleri ve görevli personelin katılımıyla  Paladium AVM’de başlayacak denetlemeyle Ataşehir genelinde yoğun denetim uygulaması yapılacak.

PANDEMİ TEDBİRLERİNİN KONTROL EDİLDİĞİ KAPSAMLI DENETİM

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge doğrultusunda Ataşehir’de İlçe kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında ilgili birimi yetkililerinin katımı ile 81 ilde, kontrollü sosyal hayat döneminde “sağlık için, hepimiz için” mottosu ile pandemi tedbirlerinin kontrol edildiği kapsamlı denetim yapılıyor.

GENELGE İLE YAPILACAK DENETİMLERİN KAPSAMI

Genelge ile yapılacak denetimler; konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, sosyete pazarları, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, lunapark/tematik parklar ve bilumum yaşam alanlarını kapsayacak.

İÇİŞLER BAKANLIĞI KORONAVİRÜS DENETİMİ GENELGESİ

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ