logo

ATAŞEHİR’DE MECLİS VE CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA

ATAŞEHİR’DE MECLİS VE CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA

Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Tarkan Akın Buztaş Meclis üyeliği ve CHP üyeliğinden istifa etti. İstifayı doğrulayan Buztaş, meclis üyeliği ve partisinden istifa gerekçesini açıklamadı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2009 yılında kurucu meclis üyeliğine seçilen, 1. dönemde divan katipliği görevinde bulunan 2014 yılında 7. Sırada tekrar CHP’den Ataşehir Belediyesi meclis üyeliğine seçilen Tarkan Akan Buztaş meclis üyeliğinden istifa etti.

2.dönem Cumhuriyet Halk Partisi kurultay delegesi olan CHP’li Meclis üyesi Tarkan Akan Buztaş parti üyeliğinden de istifa etti.

Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a  24/07/2017 tarihinde hem belediye hem de partisine istifa dilekçelerini verdiğini kaydeden CHP’li meclis üyesi Tarkan Akan Buztaş, tüm ısrarlarımıza rağmen istifa gerekçesini açıklamadı.

ARKADAŞIMIZ DUYGUSAL DAVRANMIŞ

Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a Malatya’dan yaptığı açıklamada, “Arkadaşımız duygusal davranmış. Kendisi tatilde. Ben de Malatya’dayım. Dönünce ayrıntılı açıklama yaparız” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ