logo

Ataşehir’de Müzikli Kukla Tiyatrosu ile Çocuklar Buluştu

Ataşehir’de Müzikli Kukla Tiyatrosu ile Çocuklar Buluştu

IMG_1867Ataşehir Belediyesi tarafından çevre bilincini geliştirmek amacıyla Ataşehirli çocuklara yönelik müzikli kukla gösterileri düzenleniyor.

Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda, Karma Drama Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen “Yorgun Dünya ve Kötü Gezegen Kalimara” isimli Müzikli Kukla Tiyatro gösterileri ile anaokulu öğrencilerine dünyayı temiz tutmanın önemi anlatılıyor.

Tapi ile Topi isimli atık pil karakterlerinin, geri dönüşüm hikayelerinin anlatıldığı Müzikli Kukla Tiyatro gösterisinde geri dönüşümlü atık pillerin ne olduğu, ne işe yaradığı ve nasıl toplanması gerektiği hakkında bilgiler anaokulu öğrencilerine eğlenceli ve öğretici bir şekilde sunuluyor.

Tapi ile Topi’nin atık pillere dönüşmek için verdikleri mücadeleyi anlatan gösteri, Ataşehir’de minik anaokulu öğrencilerini hem güldürüyor, hem de onları kukla sanatıyla tanıştırıyor. Meraklı gözlerle oyunu izleyen çocuklar, oyun sonunda sahnede kuklalarla fotoğraf çektirmenin mutluğunu yaşarken, gösteri sonrası öğrencilere çeşitli hediyeler veriliyor.

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile TAP ve Karma Drama işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikler, Novada AVM’deki Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda 16 Mayıs’a kadar her gün 11:00 ve 14:00 saatlerinde iki seans olarak sahnelenecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ