logo

Ataşehir’de SDV Girişimi Çalışmalarına Filiz Akın’la Başladı

Ataşehir’de SDV Girişimi Çalışmalarına Filiz Akın’la Başladı

sdvGamze Akkuş İlgezdi’nin moderatörlüğünde Filiz Akın’ın konuşmacı olduğu Sosyal Dönüşüm Vakfı Girişimi’nin ‘Kadın Buluşması’ Ataşehir Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kurucuları arasında Ataşehir Belediyesi Sağlık ve Kültür İşleri Koordinatörü Gamze Akkuş İlgezdi’nin de bulunduğu Sosyal Dönüşüm Vakfı Girişimi’nin ‘Kadın Buluşması’ Ataşehir Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleşti.

Sosyal Dönüşüm Vakfı Girişimi (SDV),“Kadın Buluşmaları”nın ilkinde Ataşehir Belediyesi Sağlık ve Kültür İşleri Koordinatörü Gamze Akkuş İlgezdi’nin moderatörlüğünde ünlü sinema sanatçısı Filiz Akın’ın da aralarında bulunduğu kadınlarla buluştu.

Bazı yayın organlarında yer alan habere göre; Sosyal Dönüşüm Vakfı Girişimi (SDV) tarafından“Kadın Buluşmaları” başlığı ile düzenlene panele Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, Hürriyet Gazetesi yazarı Emel Armutçu ve sanatçı Filiz Akın konuşmacı olarak katıldı.

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Arzu Karayağız Öner, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve CHP il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ