logo

23 Haziran 2016

ATAŞEHİR’DE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR VERİLDİ

ATAŞEHİR’DE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR VERİLDİ

sehit_gazi (0)Ataşehir’de Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nun ev sahipliğinde, Belediye ile işbirliğiyle Şehit aileleri, Gaziler ve aileleri ile yakınlarının katıldığı iftar yemeği verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Kaymakamlığı ile Ataşehir Belediyesi tarafından Ramazan nedeniyle düzenlediği, Garnizon Komutanlığı’nın da temsil edildiği iftar programına Şehit aileleri, Gaziler ve aileleri ile yakınları katıldı.

Ataşehir Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde, Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde Şehit aileleri, Gaziler ve aileleri ile yakınları için verilen iftar yemeğine; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Vekili Sadık Kayhan, Garnizon Komutanı İkmal Kd. Albay A.Fehmi Bilgin, Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.M. Naim Yağcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel ve ilçe yöneticileri,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, Şehit Aileleri ile Gaziler, aileleri ve yakınları katıldı.

ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER VE YAKINLARIYLA SOHBET

İftar öncesi masaları ziyaret eden Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu ile Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Sadık Kayhan,  Şehit aileleri ve yakınlarıyla, gaziler, aileleri ve yakınları ile yakından ilgilenerek sohbet ettiler.

“GÜZEL TOPLULUKLA BİR ARADA OLMAKTAN MUTLUYUZ”

İftardan önce şehit aileleri ve gazilere hitaben yaptığı konuşmada gaziler ve yakınları ile şehirt aileleriyle birlikte olmaktan memnun olduğunu dile getiren Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu; “Geleneksel olarak icra ettiğimiz Ramazan iftarlarımızın bir yenisinde hep beraberiz.  Bu vesile ile şehit ailelerimize, gazilerimize özellikle teşekkür ediyorum. Böyle mübarek bir zaman diliminde İlçemiz Belediyesi ile beraber verdiğimiz bu iftar sofrasında bu güzel toplulukla bir arada olmaktan son derece mutluyuz” dedi.

DEVLET VE MİLLET ŞEHİT YAKINLARI, GAZİLER VE YAKILARININ YANINDA

Millet olarak Şehitler, gaziler ve yakılarına verilen önemin altını çizen  Ataşehie İlçe Kaymakamı Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu devletin de şehit yakınları, gaziler ve yakıların yanında olduğunu vurgulayarak; “Canıyla kanıyla memlekete hizmet etmiş, vatanın bölünmez bütünlüğü için çaba sarf etmiş,  ülkemizin geleceğine maddi manevi katkı sağlamış ve bu uğurda canını feda etmiş şehitlerimiz ve onların değerli aileleri, bu uğurda mücadele edip yaralanmış gazilerimize millet olarak değer verdiğimiz şahsiyetlerdir.  Sizlerle beraber olmak bizleri sevindiriyor. Belki sizlerle istediğiniz şekilde ilgilenmekte zaman bulamayabiliriz.  Ama şunu da biliniz ki devletin yöneticileri, bütün şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındadır. Onların bütün ihtiyaçlarıyla da ilgilenmek hem görevleridir hem de bu vicdani vazifeyi yapmaktan şeref duyduğumuzu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Ramazan ayının kardeşliğin, dostluğun, merhametin, muhabbettin zirveye vardığı önemli bir ay olduğuna işaret eden Karamehmetoğlu,  “Müslümanların, müminlerin birbirlerini daha çok sevdiği bir ibadet ve kutsal aydır. Bu güzel ortama iştirak eden bütün şehit aile ve yakınlarına, gazilerimize, STK temsilcilerine, siyasi parti temsilcilerine, mahalle muhtarlarına, daire müdürlerine çok teşekkür ederim” ifadeleriyle katılanlara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ