logo

ATAŞEHİR’DE TANGO ATEŞİ’YLE ‘YAZA MERHABA’  

ATAŞEHİR’DE TANGO ATEŞİ’YLE ‘YAZA MERHABA’  

tango (0)Ataşehir Belediyesi “Yaza Merhaba” etkinlikleri Atatürk Parkı’nda düzenlenen ve piknik havasında geçen “Ataşehir Tango Rüzgarı” gecesi etkinliğiyle başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ramo & Gogo DJ Performansı eşliğinde gerçekleşen Tango Workshop ile tango dansının temel hareketlerini öğrenen Ataşehirliler, Arjantinli dünyaca ünlü “El Cachivache Quinteto” grubunun konseri eşliğinde usta dansçılardan “Tango Dansı” örneklerini izlediler.

Ataşehir Belediyesi ve Tangolic ortaklığında gerçekleştirilen “Ataşehir Tango Rüzgarı”nda tango workshoplarına ilgi duyan Ataşehirliler bu dans türüyle daha yakından tanışma fırsatını buldular.

Arjantin’den tüm dünyaya yayılan ve milyonlarca takipçisi bulunan Arjantin Tango, 5 Haziran 2016 Pazar günü Ataşehir Atatürk Parkı’nda dans severlerle buluştu.

Birbirinden ünlü dansçıların ve DJ’lerin performanslarıyla renk kattıkları “Ataşehir Tango Rüzgarı”nın en önemli konuğu, tango dünyasının fenomen gruplarından Arjantinli dünyaca ünlü “El Cachivache Quinteto” Ataşehirlilere muhteşem bir müzik ve dans ziyafeti yaşattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ