logo

Ataşehir’de Tebrik Kabul Töreni

Ataşehir’de Tebrik Kabul Töreni

Atasehir_tebrikKaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutan, Belediye Başkan Yardımcısı Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde tebrikleri kabul etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutan Vekili Kd. Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılamaz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde tebrikleri kabul etti.

IMG_0015IMG_0025

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Garnizon Komutan Vekili Kd. Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılamaz ile birlikte tebrik kabulüne, Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal, Ataşehir ilçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

IMG_0067

Resmi bayram özelliği olan tek bayramın Cumhuriyet Bayramı olduğunun altını çizerek tebrik kabulündeki konuşmasına başlayan Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, “Bu bayram; birlik, beraberliğin, sevginin, kardeşliğin ülke olarak; huzur ve güvenliğin teminatı. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve Cumhuriyetimizi ilan eden 1. TBMM üyelerini de şükranla anıyoruz. Bu güne kadar vanana hizmet ederken canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize rahmet, yaşayanlara da hayırlı uzun ömür diliyoruz. Bizler yöneticileri olarak; Cumhuriyetimizin korunması, muhafaza edilmesi, yüceltilmesi, yükseltilmesi için herkes bulunduğu yerde görevini yaparsa memleketimiz yücelir, yükselir. Cumhuriyetin gereği de budur” dedi.

IMG_0078IMG_0103

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ