logo

Ataşehir’de Temiz Siyaset Ve Halka Hizmet Kazandı

Ataşehir’de Temiz Siyaset Ve Halka Hizmet Kazandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı, Nikah Salonu Fuaye Alanı’nda seçim çalışmalarında görev alan partililer için teşekkür etkinliği düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın, Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Fuaye Alanı’nda gerçekleşen kutlamaya, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, kızı Turnam Nehir İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve partililer katıldı.

Zafer coşkusunun ve birlikte olmanın getirdiği mutluluğun hakim olduğu etkinlikte konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’deki seçim sonucunun halka hizmetin ve dürüst çalışmanın bir eseri olduğunu vurguladı.

Ataşehir halkı için canı gönülden çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Battal İlgezdi, “Hizmet verirken din, dil, mezhep, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmadık. Başı açık olan da olmayan da bizim kardeşimiz. Biz anlayışının hakim olduğu hizmet anlayışımız aynı şekilde devam edecek. Seçim döneminde canla başla çalışan bütün partililere teşekkür ediyorum. Birlikteliğin getirdiği güçle Ataşehir’i yeniden kazandık” dedi. Başkan İlgezdi’nin konuşmasının ardından kutlama kesilen pasta ile taçlandırıldı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ