logo

‘ ATAŞEHİR’DE UMUT; ZEKİ BULUT! ‘

‘ ATAŞEHİR’DE UMUT; ZEKİ BULUT! ‘

siyad atasehir ziyareti 5Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir Belediye Başkan adayı Zeki Bulut çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik kapı düsturuyla çalışmalarına devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir Belediye Başkan adayı  Zeki Bulut hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik kapı düsturuyla yola çıktığına belirten Zeki Bulut yaptığı ziyaretlerle bunu gerçekleştireceğini göstermeye başladı. Öyle ki Zeki Bulut’un temposuna ayak uydurmak onu takip etmekte oldukça zorlanıyoruz.

Evlerde, derneklerde, düğünlerde, cenazelerde, kongrelerde, toplantılarda açılışlarda hemen hemen  her yerde Zeki Bulut’u görebilirsiniz. Kendisine bu durumu sorduğumuzda; “Bu çıktığımız yolda adaylığımız döneminde olduğu gibi 30 Marttan sonra Belediye Başkanlığı dönemimizde de vatandaşlarımızın iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olacağımıza destek olacağımıza mutluluklarını da ve dertlerini de paylaşacağımıza dair bir söz verdik. Yüce Allah’ın izniyle bu sözü yerine getirmek için azami gayreti göstereceğiz.

Ziyarette bulunduğu derneklerde, evlerde ve işyerlerinde vatandaşların oldukça yoğun teveccühü ile karşı karşıya kalan Zeki Bulut bu durumdan dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Özellikle ev ziyaretlerinde hanelerini kendilerine açmalarından ötürü ev halkına teşekkürlerini dile getiren Zeki Bulut “ evlerinin kapısı açanları aynı zamanda gönüllerini de açmışlardır ki bizler kalplerine girmiş olduğumuz insanların hakkını sonuna kadar savunacağız” Ziyaretlerde ortak bir kelime sıkça telaffuz edilmeye başladı “     UMUT”.

Ev ziyaretinde Zeki Bulut’a sarılarak “Ataşehir’in Umudu Zeki Bulut olacaktır.”  “Geleceğe dair Umutlarımız sizlerle birlikte artmaya başladı. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık eylesin diye dua eden yaşlı teyze bu beklentileri dillendirmiş oldu.

Zeki Bulut ev ve işyerleri ziyaretlerinden ayrıca Ataşehir’de bulunan Sivas, Sinop, Ordu, Giresun ve Kars illerine bağlı derneklere ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlar ile bir araya gelerek karşılıklı istişarelerde bulundu. Bunun yanı sıra Dudulu Bostancı hattındaki minibüsçü esnafına da bir ziyaret gerçekleştirerek onların sıkıntılarını da dinledi.

“BATTAL İLGEZDİ’NİN DE BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ”

Zeki Bulut; “30 Mart’tan sonra biz tüm Ataşehirlilerin belediye başkanı olacağız doğal olarak  Battal İlgezdi’nin de belediye başkanı olacağız.  İlgezdi’nin başladığı iyi projeler varsa onları da bitirip açılışında kurdelayı kendisine kestireceğiz.”

 “ATAŞEHİRLİLERİN UMUDU OLACAĞIZ”

Ziyaretler kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu KIZILAY’A KAN BAĞIŞI programına katılan Zeki Bulut yaptığı konuşmada “Kızılay’a kan vermek bir yaşama Umut vermektir. Allah’ın izniyle bizlerde Ataşehirlilerin mutlu bir yaşama dair UMUDU olacağız” dedi.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ