logo

Ataşehir’de Veliler, HEM Personeli ve Kursiyere ‘Narkorehber Semineri’

Ataşehir’de Veliler, HEM Personeli ve Kursiyere ‘Narkorehber Semineri’

“En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında Cemile Besler İlkokulu’nda “Okul Velilerine” ve “Halk Eğitim Merkezi Personeline” yönelik seminer verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, İçişleri Bakanlığının yürütmüş olduğu “En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi” kapsamında anne ve anne adaylarına yönelik olarak devam eden Cemile Besler İlkokulu Konferans Salonunda seminer gerçekleştirdi.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Ataşehir Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, İçişleri Bakanlığının yürütmüş olduğu “En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi” kapsamında anne ve anne adaylarına yönelik Narkorehber seminerlerinde; Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü personelleri tarafından Ataşehir dahilinde okul velilerine ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Personel ve Kursiyerlerine yönelik pandemi kurallarına riayet edilerek  “NARKOREHBER Semineri” düzenlendi.

Ataşehir’de düzenlenen İçişleri Bakanlığının “En iyi Narkotik Polisi Anne Projesi” kapsamında “Narkorehber seminerleri” ile ilgili açıklamada, “Uyuşturucuyla mücadelede önleyici tedbir olarak gençlerimizin korunması için başta anne ve anne adaylarımız olmak üzere toplumun tüm kesimindeki vatandaşları kapsayan bu proje ile; kamu kurumlarında çalışan personellere ve tüm veli ve vatandaşlarımıza bilgi veriyoruz. Hem canlı seminerlerle hem uzaktan sanal eğitimlerle hem de şehir şehir dolaşan “Narkotır“larda her kesimdeki vatandaşlarımıza ulaşarak uyuşturucunun ne olduğunu, zararlarını anlatıyoruz. Seminerlerde, UYUMA (Uyuşturucu ile Mücadele Mobil Uygulaması) uygulamasının tanıtımı ve nasıl kullanılabileceği ile birlikte gençlerimizi madde bağımlılığından korumak için nasıl tedbirler alınması gerektiği anlatılmaktadır.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ