logo

‘ATAŞEHİR’DE YARINLARIMIZ İŞ’TE KADINLARIMIZ’

‘ATAŞEHİR’DE YARINLARIMIZ İŞ’TE KADINLARIMIZ’

Ataşehir İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın koordinatörlüğünde ‘Ataşehir’de Yarınlarımız İş’te Kadınlarımız’ Projesi İSTKA desteğiyle hayata geçiyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın koordinatörlüğünde ‘Ataşehir’de Yarınlarımız İş’te Kadınlarımız’ Projesi İstanbul Kalkınma Ajansı desteğiyle hayata geçiyor.

“Ataşehir’de Yarınlarımız İş’te Kadınlarımız” projesi, Ataşehir İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın koordinatörlüğünde, Ataşehir Kaymakamlığı, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ataşehir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ataşehir Belediyesi , Ekolojik Tarım Organizasyon Derneği İstanbul Şubesi, İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ortak ve iştirakçiliğiyle yürütülmektedir.

Proje 19.10.2015 Pazartesi günü Saat: 10:30’da Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilecek Açılış Töreni ile kamuoyuna tanıtılacak.

Projenin amacı; “Eğitim eksikliği, ekonomik nedenler ve çocuk sahibi olma gibi nedenlerden dolayı, meslek edinememiş, çalışamayan Ataşehirli kadınları iş-meslek sahibi yapmak, daha sosyal, mutlu, üretken ve özgüven sahibi bireyler olmalarına katkıda bulunmak” olarak açıklanıyor.

Tören, İstanbul Vali Yardımcısı Sayın Ahmet ÖNAL’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ