logo

Ataşehir’de ‘Yeni Türkü’ Konseriyle Coşkulu 30 Ağustos Zafer Bayramı

Ataşehir’de ‘Yeni Türkü’ Konseriyle Coşkulu 30 Ağustos Zafer Bayramı

Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun başlangıcı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, 40. sanat yılına giren Yeni Türkü grubunun coşkulu konseri ile tamamlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti‘nin kuruluşunu sağlayan büyük zaferin 99. yıl dönümü, “Bağımsızlık Destanın Sesi Ataşehir’de Yükseliyor” sloganıyla Ataşehir’de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Gün boyu etkinliklerle 30 Ağustos‘daki Büyük Zaferimizin taçlandığı bu anlamlı günde, 40. sanat yılına giren değerli müzik grubu Yeni TürküVira Vira“, “Aşk Yeniden” ve “Olmasa Mektubun” gibi kuşakları buluşturan şarkılarını Ataşehirliler için seslendirerek keyifli bir konsere imza attılar.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, Cumhuriyet Meydanı Parkı’nda saat 20.00’de başlayan, HES kodu zorunlu olan konser öncesi sel felaketinden etkilenen bölgelerimiz için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yardım kampanyası düzenlendi.

 Güncel ihtiyaç listesine göre belirlenen kullanılmamış ürünler olmasına dikkat çekilen kampanyada bebek maması, bebek bezi ve kişisel hijyen ürünleri (diş fırçası, diş macunu, şampuan, tırnak makası, kadın pedi, tarak, tıraş köpüğü, jilet, sabun vb.) bağışları itibaren konser alanda toplandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ