logo

Ataşehir’de Yoğun Gaz Kokusu İddiaları Kaygı Yarattı

Ataşehir’de Yoğun Gaz Kokusu İddiaları Kaygı Yarattı

Akşam saatlerinde Ataşehir’de Küçübakkalköy’ den Ferhatpaşa’ ya değişik bölgelerdeki vatandaşlardan sosyal medya üzerinden yoğun gaz kokusu olduğu iddiası geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehirliler tarafından hissedilen yoğun gaz kokusu iddialarının bölgedeki vatandaşlar üzerinde kaygıya neden oldu. İGDAŞ’ın iddiaları araştırdığı bilgisinin de ifade edildiği paylaşımlarda İGDAŞ tarafından hissedilen yoğun gaz kokusunun doğalgaza bağlı olmadığı, vatandaşların doğal gazı rahatlıkla kullanabileceği açıklaması yapıldığı ifade ediliyor.

HAVA KİRLİLİĞİNDEKİ ARTIŞ DİKKAT ÇEKİYOR

Öte yandan İstanbul ile birlikte Ataşehir’in de önemi bir bölümünde hava koşullarlına da bağlı olarak yoğun bir hava kirliliği kaydedildi. Mevsime bağlı olarak kalitesiz yakıtların etkili olduğu düşünülen hava kirliliği ile ilgili açıklamalar ve ölçümler kamuoyu ile paylaşılmazken, İstanbul’da hava kirliliğinde eski dönemlere dönüş olduğu kaydediliyor. Hava kirliliğinin en önemli etkenleri arasında denetimsizlik,  kontrolsüz ve gelişi güzel atıklar ile kalitesiz kömürün konutlarda ısınma amaçlı yakıt olarak kullanılması gösteriliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ