logo

Ataşehir’deki Hırsızlık Kameradan Kaçamadı!

Ataşehir’deki Hırsızlık Kameradan Kaçamadı!

hirszlik-Ataşehir’deki bir işyerinden 400 bin liralık hırsızlık yapan, görüntülerin kaydedildiği hard disk çalan şüpheliler, başka kamera kayıtlarıyla yakalandılar.

Ataşehir’deki bir işyerinden 26 Haziran tarihinde 400 bin liralık hırsızlık yapan 3 kişi gözaltına alındı. Yakalanmamak için güvenlik kamera görüntülerinin kaydedildiği hard disk cihazlarını da çalan şüpheliler başka bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinden yakalandı.

ALARMI KESİP KAMERA KAYIT CİHAZINI  ÇALDILAR

Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

Ataşehir, Fetih Mahallesi Kayısı Sokak üzerinde bulunan bir işyerinden 400.000 TL değerinde 220 adet çeşitli markalarda cep telefonu ile çelik kasasında bir miktar paranın çalınması olayı ile ilgili olarak;

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan incelemede, iş yerine kapı göbeğinin kırılması sureti ile girildiği, kamera kayıt cihazı hard disklerinin alındığı, alarmın kesildiği, iş yerinde bulunan kasanın oksijen kaynağı ile açıldığı tespit edilmiştir. Çalışmaların devamında olay yeri çevresinde bulunan kamera görüntülerinden hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların olay yerine bir motosiklet ve bir araç ile geldikleri anlaşılmıştır. Bahse konu olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen B.K. (34) ve M.A. (34) isimli erkek şahıslar ile D.A. (31) isimli bayan şahıs 01.07.2015 tarihinde Kağıthane İlçesinde yakalanmış, yapılan aramalarda;

150 adet çeşitli markalarda cep telefonu, 1 Adet LCD TV, 4 Adet Harici Hard Disk, 2 Adet Kamera Kayıt Cihazı, 1 Adet 9 mm Çapında Tabanca, 1 Adet Havalı Tabanca, 1 Adet Kaynak Makinesi, 1 Adet Spiral Makinesi, 4 Adet Motosiklet Kaskı, Kapı kırmaya yarayan çeşitli malzemeler, ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar 03.07.2015 günü adli makamlara sevk edilmiştir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ