logo

Ataşehir’deki ilk toplu iftar İnönü Mahallesi‘nde

Ataşehir’deki ilk toplu iftar İnönü Mahallesi‘nde

atasehir-iftarAtaşehir Belediyesi açık hava iftarının ilkini, Ramazan’ın ilk günü olan 9 Temmuz Salı günü İnönü Mahallesi’nde Hz. Ebubekir Sıddık Camii’nin avlusunda veriyor.

Ataşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının eski ramazanlara yakışır bir atmosferde geçmesi için kapsamlı bir etkinlik programı hazırladı.

Ataşehir Belediyesi tarafından mahallelerde verilecek açık hava iftar yemeklerinin ilki, 9 Temmuz’da İnönü Mahallesi’nde Hz. Ebubekir Sıddık Camii’nin halka açılışı vesilesiyle caminin avlusunda gerçekleşecek.

Geçen yıl vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Ataşehir Belediyesi’nin Tır Tiyatrosu bu yıl da Ramazan gecelerinin adeta bir şenlik havasında geçmesini sağlayacak. Direklerarası Eğlence’nin ilki 9 Temmuz’da İçerenköy Mahallesi Alan Aldı Caddesi’nde iftar yemeği sonrası gerçekleşecek.

Geleneksel ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezi fasıl, kanto, orta oyununun ardından Serhat Yiğit’in yazdığı, Erdinç Özgür’ün yönettiği “Ortada Oyun Var” adlı oyun ilk kez Ataşehir’de sahnelenecek. Oyunun kadrosunda yer alan ünlü sanatçılar Nur Yoldaş, Kartal Kaan ve Deniz Arcak da seslendirecekleri şarkılarla Ramazan gecelerine kendi renklerini katacaklar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ