logo

Ataşehir’deki Semt Pazarlarında Bayram Düzenlemesi

Ataşehir’deki Semt Pazarlarında Bayram Düzenlemesi

Semt Pazarlarının kurulma tarihlerinde yaşanan değişiklikle ilgili duyuru yapan Ataşehir Belediyesi, Bayrama tatiline denk gelen pazarların Arife günü kurulacağını belirtti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, Ataşehir’deki mahallelerden İçerenköy, Ferhatpaşa, Yenisahra, Esatpaşa, İnönü ve Küçükbakkalköy Kapalı Pazar alanında kurulan Tekstil Pazarı’nın da aralarında olduğu semt pazarlarının kuruluş gününde Ramazan Bayramı nedeniyle bir kereye mahsus olmak üzere değişiklik yapıldığı belirtildi. Semt pazarları ile ilgili duyuruda; yukarda belirtilen mahallelerde Ramazan Bayramında denk gelen değişik günlerde kurulması gereken pazarlar 3 Haziran 2019 Pazartesi günü kurulacağına dikkat çekiliyor.

“İlçemizdeki Semt Pazarlarının kurulma tarihlerinde yaşanan değişiklikle ilgili duyurumuzdur.” İfadeleri ile semt pazarları ile ilgili duyuruyu ileten Ataşehir Belediyesi, İçerenköy, Ferhatpaşa, Yenisahra, Esatpaşa, İnönü ve Küçükbakkalköy Kapalı Pazar alanında kurulan Tekstil Pazarı’nın 3 Haziran 2019 Pazartesi günü kurulacağı belirtilirken Ataşehirli vatandaşların pazar ihtiyaçları için bu düzenlemeyi dikkate almaları gerekiyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ