logo

Ataşehir’deki Semt Pazarlarında Mesafeyi Çizgi Belirliyor

Ataşehir’deki Semt Pazarlarında Mesafeyi Çizgi  Belirliyor

Yeni Normaller çerçevesinde normalleşme tedbirlerini sıkılaştıran Ataşehir Belediyesi, soyal mesafenin uygulanacağı semt pazarlarında mesafeyi çizgi ile belirliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kapalı pazar alanlarından başlayarak Ataşehir’deki semt pazarlarında çizgi ve işaretleme çalışması yapacak olan Ataşehir Belediyesi, semt pazarlarındaki pazarcı esnafı ve vatandaşların sosyal mesafelerinin belirleneceği fiziki kurallarını belirginleştiriyor.

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada pazar tezgahları arasındaki mesafe, bırakılacak boşluklar ve vatandaşlar arasındaki sosyal mesafeler işaretlenerek belirleniyor.

Semt pazarlarındaki sosyal mesafenin işaretlendiği çizgi çalışması ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediyesi, sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Ataşehirimizdeki kapalı semt pazarlarımızda Koronavirüs’e karşı önlem almaya devam ediyoruz. Pazarlarda sosyal mesafe bir hayli önemli. Bunun için de yeni bir uygulamaya geçtik. Tezgah önünde duracağınız yeri ve mesafeyi belirledik. Lütfen sağlığınız için uyarılara dikkat edelim.” İfadelerine yer verdi.

Ataşehirimizdeki kapalı semt pazarlarımızda Koronavirüs’e karşı önlem almaya devam ediyoruz.Pazarlarda sosyal mesafe bir hayli önemli. Bunun için de yeni bir uygulamaya geçtik. Tezgah önünde duracağınız yeri ve mesafeyi belirledik. Lütfen sağlığınız için uyarılara dikkat edelim.

Ataşehir Belediyesi paylaştı: 10 Mayıs 2020 Pazar

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ