logo

ATAŞEHİR’DEKİ ‘YAZA VEDA’DA CAN DOSTLARIYLA  EĞLENDİLER

ATAŞEHİR’DEKİ ‘YAZA VEDA’DA CAN DOSTLARIYLA  EĞLENDİLER

hayvanseverler_yaza_veda-0Ataşehirli hayvan severler Ataşehir Belediyesi’nin desteğiyle Farmina Pet Foods Türkiye N&D Mama sponsorluğunda Ataşehir Park 4’te yaza veda partisinde buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi’nin desteğiyle Farmina Pet Foods Türkiye N&D Mama sponsorluğunda 9 Ekim Pazar günü saat 13.00’te Ataşehir Park 4’te düzenlenen ve Ataşehirli hayvan severlerin can dostları ile katıldıkları yaza veda partisinde çeşitli yarışmalar yapılarak dereceye giren hayvanlar ve sahipleri ödüllerini aldılar.

hayvanseverler_yaza_veda-12

“4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında, soğuk aylara girmeden önce can dostlarımız ve hayvan severler bir araya geliyor” ifadeleri ile açıkladıkları ve hayvan severlerin köpekleri ile birlikte çok eğlendikleri etkinlikte müzik eşliğinde sahnelenen şovlar ve yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verildiği törenler gerçekleştirildi.

hayvanseverler_yaza_veda-27

hayvanseverler_yaza_veda-5

Ataşehir Belediyesi olarak hayvan severlerin etkinliğine mekan ver teknik destek vererek katkıda bulunduklarını kaydeden Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt’un da katıldığı etkinlik ile ilgili konuşan sponsor firma olan Farmina Ürün Müdürü Veteriner Hekim Ayça Ömeroğlu, etkinlikle köpeklerin sosyalleşmesini amaçladıklarını belirtiği açıklamasında; “Firmamız bir çok ilçede sosyal sorumluluk projesi yapıyor. Bu haftada Ataşehir Belediyesin de etkinlik yapmaya başladık.  Burada köpekler arasında güzellik, yumurta yarışmaları yapılıyor. Köpeklerin sosyalleşmesini sağlamak istedik. Jüri üyelerimiz kendi konularında uzman kişilerden oluşuyor. Bizde hekimler olarak tüm ev hayvanlarını destekliyoruz.  Bu şekilde ödüller, şovlar yaparak hayvan severlerin dostlarıyla eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

hayvanseverler_yaza_veda (22)

hayvanseverler_yaza_veda-1hayvanseverler_yaza_veda-3hayvanseverler_yaza_veda-4
hayvanseverler_yaza_veda-6hayvanseverler_yaza_veda-7hayvanseverler_yaza_veda-15hayvanseverler_yaza_veda-20hayvanseverler_yaza_veda-23hayvanseverler_yaza_veda-26

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ