logo

Ataşehir’den birlik ve beraberliğin sesi yükseldi

Ataşehir’den birlik ve beraberliğin sesi yükseldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül,  Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı’nda Ataşehirlilerle bir araya geldi.

Ataşehirliler’in yoğun ilgi gösterdiği, coşkunun ve heyecanın hakim olduğu buluşmada Mustafa Sarıgül, vatandaşları Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte selamladı.

Birlik ve beraberlik şarkılarının hep bir ağızdan söylendiği ve barış güvercinlerinin uçurulduğu buluşmada Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’i Ataşehirlilerle birlikte yoktan var ettiklerini söyledi. Başkan İlgezdi, “Kadir Topbaş 4,5 yıldır bizimle oynadı. Ama hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İstanbul’da değişim ve dönüşüm anlayışı var olacak” dedi.

“El ele, kol kola, omuz omuza” sloganın hakim olduğu alanda konuşmasını yapan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Ataşehir’in aslanlar gibi bir belediye başkanının olduğunu, Ataşehirliler’in Battal İlgezdi ile sefa süreceğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, “Vatandaştan yana olacağız. Başı açık olanda kapalı olanda bizim başımızın tacı. Bizler ocakları söndürmeye değil, tüttürmeye geliyoruz” dedi.

İstanbul’un hesapsız bir şekilde imara açıldığına dikkat çeken Mustafa Sarıgül, konuşmasına şöyle devam etti: “Bizler işçiden, emekliden ve engelliden yana olacağız. Onlar uzun zamandır konuşuyor. Artık bu meydan konuşacak. Bu meydan tozu dumana katacak. Bizi durduramazlar, susturamazlar ve hizmet yolundan döndüremezler. Hak, hukuk ve ulusal birlik yolundayız. Onlar birbirine menfaat bağı ile bağlı; biz ise merhamet bağı ile bağlıyız.”

Coşkulu başlayan buluşma, Sarıgül’ün konuşmasının ardından yine coşkulu bir şekilde son buldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ