logo

Ataşehir’e Diva Geldi!

Ataşehir’e Diva Geldi!

TSM’nin Divası Bülent Ersoy 4. Kardeş Kültürler Festivali kapsamında son gecesinde düzenlenen konserle Ataşehir’de sahne alarak festivalin finalini yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

TSM’nin Divası Bülent Ersoy, 4. Kardeş Kültürler Festivali kapsamında düzenlenen konserle, Coşkun Öz & Yaşar Gümüş ile birlikte Ataşehir Mevlana Mahallesinde sahne alarak festivali kapattı.

Halktan gelen yoğun talep üzerine ay sonuna kadar uzatılan 4. Kardeş Kültürlerin Festivali’nde ilave edilen iki gecede Ferhatpaşa’da Mustafa Küçük, Hüseyin Aydın, Burhan Yıldırım ve Mevlana Mahallesi’nde son akşam Bülent Ersoy, Coşkun Öz & Yaşar Gümüş konserleri eklenerek ay sonuna kadar uzatılmıştı.

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in yaptığı 4. Kardeş Kültürler Festivali’nin son konserinde ilk olarak sahne alan Coşkun Öz & Yaşar Gümüş Ataşehirlilere eserlerinden oluşan bir müzik demeti sundu.

Saat 21.30’da sahne alan Türk Sanat Müziği’nin divası Bülent Ersoy Mevlana Mahallesi ve Ataşehirli müzik severlere muhteşem bir müzik ziyafeti vererek unutamayacakları bir gece yaşattı. Diva sahnede yaptığı espri ve konuklarla girdiği diyalogla izleyenleri güldürürken; seslendirdiği sevilen şarkıları ile izleyicileri coşturdu.

BÜLENT ERSOY ATAŞEHİR KONSERİ GÖRÜNTÜLERİ

Diva Bülent Ersoy’un sahne aldığı 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’ni CHP Milletvekilleri Mahmut Tanal, Kadir Gökmen Öğüt, Ataşehir Belediye BAşkanı BAttal İlgezdi ve Eşi Gamze Akkuş İlgezd ile kızları, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Mahalle muhtarları, Mevlana Mahallesive Ataşehirliler izledi.

Ataşehirli müzik severlerin coşkuyla izlediği yaşayan efsane, TSM’nin divası Bülent Ersoy’a CHP İstanbul Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt, Mahmut Tanal ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından plaket ve çiçek verildi.

Ataşehir’de bir aya yakın zamandır devam eden 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’nde; Kıraç’tan Latif Dğan’a, Gülşen’den Şevval Sam’a, Volkan Konak’tan Musa Eroğlu’na, Sevcan Orhan’dan Hüseyin Turan’a, Kibariye’den Ceylan’a birbirinden ünlü yorumcu ve sanatçı sahne alarak kültürlerinin izini de taşıyan müziklerinden oluşan repertuarlarıyla ve canlı performansları ile Ataşehirlilere sanat ve müzik dolu günler yaşattılar. Son olarak Bülent Ersoy’un aldığı konser ile 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’ne veda edildi.

Daha önce sadece Küçükbakkalköy’de düzenlenen 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali bu yıl Ataşehir’in çeşitli mahallelerinde park ve meydanlarda düzenlen konserlerle mahallelere taşındı. Mustafa Kemal, Küçükbakkalköy, İçerenköy, Kayışdağı, Fetih, Ferhetpaşa ve Mevlana mahallelerinde düzenlene konserlerle Ataşehirlilerin mahallelerinde sanatçılarla buluşması sağlandı.

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği, sosyal medya takipçilerine çeşitli hediyeler verdiği, Türk Sanat Müziğinin Divası ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un sahne aldığı Mevlana Mahallesi’ndeki konser ile sona eren 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali Ataşehirlilerden yoğun ilgi gördü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ