logo

Ataşehir’in 6 Mahallesini Kapsayan Nazım İmar Planları Onaylandı

Ataşehir’in 6 Mahallesini Kapsayan Nazım İmar Planları Onaylandı

İBB Meclisi’nde görüşülen Mustafa Kemal ve Aşık Veysel, İçerenköy – Küçükbakkalköy İle Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin 1/5000 Ölçekli planlarını onaylandı

Recep Kenan/itvhaber.com

Son dakika bilgisine göre Mustafa Kemal ve Aşık Veysel, İçerenköy – Küçükbakkalköy ile Kayışdağı ve İnönü Mahallelerinin olduğu Ataşehir’in 6 mahallesine ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar planları İBB Meclisi 13 Ocak gündeminde görüşülerek onaylandı.

ATAŞEHİR İMAR PLANLARI ONAYLANDI

Müdürlüklerde itirazları değerlendirme çalışması tamamlanarak komisyonlarda görüşülerek İBB Meclisi gündemine gelen Mustafa Kemal ve Aşık Veysel, İçerenköy – Küçükbakkalköy ile Kayışdağı ve İnönü Mahallelerinin olduğu Ataşehir’in 6 mahallesine ilişkin 1/5000 Ölçekli (NİP) Nazım İmar planları 13 Ocak gündeminde görüşülerek karara bağlandı.

MUSTAFA KEMAL VE AŞIK VEYSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NİP İTİRAZ

Ataşehir İlçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP (Nazım İmar planı) itirazlarına ait  İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu İBB Meclisinin 49. Sırasında görüşülerek oylanarak kabul edildi.

İÇERENKÖY – KÜÇÜKBAKKALKÖY 1/5000 ÖLÇEKLİ NİP İTİRAZ

Ataşehir ilçesi, İçerenköy – Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP (Nazım İmar planı) İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu ise 55. Sırada görüşülerek kabul edildi.

KAYIŞDAĞI VE İNÖNÜ 1/5000 ÖLÇEKLİ NİP İTİRAZ

Son olarak 69. Sırada gündeme gelen Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP (Nazım İmar planı) itirazı İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Ulaşım ve Trafik Komisyonu Müşterek Raporu İBB Meclisi tarafından görüşülüp oylanarak kabul edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ