logo

Ataşehir’in 6 Mahallesinin İmar Planları İBB Meclis Gündeminde

Ataşehir’in 6 Mahallesinin İmar Planları İBB Meclis Gündeminde

İBB Meclisi uzun süredir beklenen Mustafa Kemal ve Aşık Veysel, İçerenköy – Küçükbakkalköy ileKayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin 1/5000 Ölçekli planlarını görüşüyor

Recep Kenan/itvhaber.com

Son dakika bilgisine göre Mustafa Kemal ve Aşık Veysel, İçerenköy – Küçükbakkalköy ile Kayışdağı ve İnönü Mahallelerinin olduğu Ataşehir’in 6 mahallesine ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar planları İBB Meclisi 13 Ocak gündeminde görüşülecek.

İtirazları değerlendirilmek üzere müdürlüklerde itirazları değerlendirme çalışması tamamlanarak geldiği komisyonlarda uzun süre bekleyen ve sonunda İBB Meclisi gündemine gelen Mustafa Kemal ve Aşık Veysel, İçerenköy – Küçükbakkalköy ile Kayışdağı ve İnönü Mahallelerinin olduğu Ataşehir’in 6 mahallesine ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar planları 13 Ocak gündeminde görüşülerek karara bağlanacak.

MUSTAFA KEMAL VE AŞIK VEYSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NİP İTİRAZ

Ataşehir İlçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP (Nazım İmar planı) itirazlarına ait  İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu İBB Meclisinin 49. Sırasında görüşülerek oylanacak.

İÇERENKÖY – KÜÇÜKBAKKALKÖY 1/5000 ÖLÇEKLİ NİP İTİRAZ

Ataşehir ilçesi, İçerenköy – Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP (Nazım İmar planı) İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu ise 55. Sırada görüşülecek.

KAYIŞDAĞI VE İNÖNÜ 1/5000 ÖLÇEKLİ NİP İTİRAZ

Son olarak 69. Sırada gündeme gelecek olan Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP (Nazım İmar planı) itirazı İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Ulaşım ve Trafik Komisyonu Müşterek Raporu İBB Meclisi tarafından görüşülerek oylanıp, karara bağlanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ