logo

ATAŞEHİR’İN OKULLARI TEMİZLENİYOR

ATAŞEHİR’İN OKULLARI TEMİZLENİYOR

Atasehir okul_hazirlaniyorAtaşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki okulları yeni döneme hazırlıyor. Ataşehir’de okullar temizleniyor.

Ataşehir Belediyesi 2014-2015 eğitim öğretim dönemi öncesi okulların çevre bakımı ve temizliğini yaparak, öğrencilerin temiz ve sağlıklı ortamlarda eğitim almaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında, bakım ve onarımdan geçen okullarda dış cephe boyaması, kapı ve pencerelerin yenilenmesi, spor salonlarının parke bakımı ile bahçe düzenlemesi yapılıyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için her yıl Ataşehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yöneticilerinin istekleri doğrultusunda okullarımızda yenileme çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz bu dönemde başlatmış olduğu çalışmaların büyük bir bölümünü tamamladı. Boya ve badana çalışmalarından sonra öğrencilerimiz sağlıklı bir ortamda eğitim alacak” dedi. Başkan İlgezdi, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrenci ve öğrenci ailelerine başarılar diledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ