logo

ATAŞEHİRLİ 15 TEMMUZ ŞEHİT YAKINI VE GAZİLER BULUŞTU

ATAŞEHİRLİ 15 TEMMUZ ŞEHİT YAKINI VE GAZİLER BULUŞTU

sehit_gazi_hacibasar_yemek-0Ataşehir Kaymakamlığı düzenlediği bir davetle Ataşehirli 15 Temmuz Şehidi Akın Sertçelik’in eşi ve Ataşehirli 15 Temmuz gazileri ile yakınlarını öğle yemeğinde bir araya getirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun ev sahipliğinde Sosyal Hizmetler Vakıf Müdürlüğü ve İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan ve Ataşehir’de bir restoranda verilen öğle yemeği Hacıbaşar Kebap & Baklava sponsorluğunda gerçekleşti.

Ataşehir’de yaşayan şehit yakını ve gaziler ile yakınlarını bir araya getiren organizasyona Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte; Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Selami Kaplan, Ataşehir Belediye Meclisi Ak Partili Üyesi Yıldız Pektaş, Ataşehir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet Ercik, Ataşehir İlçe Yazı İşleri Müdürü Selma Özkaya, SYDV Müdürü Hüseyin Aydın, Eğitim Derneği Başkanı İsmail Dağ, Hacıbaşar Kebap & Baklava yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Davetlilerin kendilerini tanıttığı kısa konuşmalar sırasında duygusal anların yaşandığı buluşmada gaziler ve yakınları yaşadıkları özel anlardan örnekler verip, dilek ve önerilerini ileterek; Kaymakam ve Hükümetin gösterdiği ilgiden memnuniyetlerini dile getirip teşekkür ettiler.

Valiliğin de talimatı olduğunu ancak kendilerinin de bu buluşmayı planladıklarını kaydeden Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Hacıbaşar Kebap & Baklava Yönetim Kurulu Başkanı’nda gelen talebi bu gün gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Gazilerimizi tek tek tanıma fırsatımız olacak. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Gazilerimizin bazılarının tedavileri devam ediyor. Biz de yakından ilgileniyoruz kendileriyle. Yazı İşleri Müdürlüğümüz ve Sosyal Yardım Hizmetleri Vakfı Müdürlüğümüz tarafından işlemleri yürütülüyor. Yakından ilgileniyoruz hepsiyle” dedi.

Minnet ve şükran duyacaklarını ifade ettiği şehit yakını ve gazilerle bir araya getiren Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’na teşekkür eden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Selami Kaplan, bir daha böyle günler yaşamamak dileğinde bulunarak “Allah Türkiye’den sizin gibi kahramanları eksik etmesin. Bu organizasyona katkı veren Yavuz kardeşime teşekkür ediyorum. Bu gün böyle güzel bir ortamda bir araya gelmişsek, sizlerin ve şehitlerimizin sayesinde… Ak Parti ilçe yönetimi olarak hepinizi ziyaret ettik. Başbakanımızın mektubunu ulaştıracağız. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Kendisinin de 15 Temmuz akşamı Acıbadem Köprüsü’nde mücadelede yer aldığını kaydeden davete katkı veren Hacıbaşar Kebap & Baklava Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Oğuz Başar, Kaymakamlık tarafından organizasyonu yapılan gaziler, yakınları ve şehit yakınlarının buluştuğu davet ile ilgili, “Şehit yakınlarımızı ve gezilerimizi işletmemizde misafir etmekten onur duyduk. Hepsine minnettarız. 15 Temmuz’da biz de Acıbadem’deydik. Yaşımız genç olduğu için böyle bir durumla ilk kez karşılaştık. Biz işletme olarak bu duygularla minnet borçlu olduğumuz gaziler, yakınları ve şehit yakınlarını ağırladık” ifadelerini kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ