logo

Ataşehirli Ak Kadınlar’dan Şehit Eş ve Annelerine Mektup

Ataşehirli Ak Kadınlar’dan Şehit Eş ve Annelerine Mektup

AK Parti Ataşehir kadınları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü “Ataşehirli AK Kadınlar Aziz Şehitlerimizin Emanetlerine Mektup Yazıyor” etkinliği kapsamında yazdıkları mektupları postaya verdiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti İstanbul Ataşehir İlçe Kadın Kolları “Ataşehirli AK Kadınlar, Aziz Şehitlerimizin Emanetlerine Mektup Yazıyor” Programı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Aziz Şehitlerimizin emanetleri olan kıymetli annelerine ve eşlerine mektup yazarak, yanlarında olduklarını ve her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

Neslihan Yurtdagül başkanlığındaki AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından  8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’in de katıldığı “Ataşehirli AK Kadınlar, Aziz Şehitlerimizin Emanetlerine Mektup Yazıyor” adıyla etkinlik düzenledi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları öncülüğünde toplanan Ak Parti Ataşehirli kadınlar buradan başlattığı yürüyüşle geldikleri postaneden “Ataşehirli AK Kadınlar, Aziz Şehitlerimizin Emanetlerine Mektup Yazıyor” programı kapsamında şehit anneleri ve eşlerine hitaben yazılan mektupları postaladılar.

“Ataşehirli AK Kadınlar, Aziz Şehitlerimizin Emanetlerine Mektup Yazıyor” programı kapsamında şehit anneleri ve eşlerine hitaben yazılan mektupların postalanması sırasında www.itvhaber.com ‘a Recep Kenan aracılığıyla açılama yapan AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkan Neslihan Yurtdagül, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile Türkiye genelinde şehit anneleri ve eşlerine Ataşehirli kadınların kendi duygu ve düşüncelerini yazdıkları mektuplar postaladık. 8 Mart günü ellerine geçmesi hedefleniyor. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ