logo

Ataşehirli Çocuklar “Yaz’a Veda Okula Merhaba” Dedi

Ataşehirli Çocuklar “Yaz’a Veda Okula Merhaba” Dedi

atasehir_battal_Ataşehir Belediyesi’nin “Yaz Atölyeleri” çalışmalarına katılan çocuklar, Nazım Hikmet Parkı’ndaki şenlikle yaza veda ederken yeni eğitim dönemine de merhaba dedi.

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Yaz Atölyeleri” çalışmaları ile dolu dolu bir yaz geçiren çocuklar, Nazım Hikmet Parkı’nda yapılan şenlikle yaza veda ederken yeni eğitim dönemine de merhaba dedi.

Küçükbakkalköy Nazım Hikmet Parkı’nda başlayan şenlik öğrencilerin Yaz Atölyeleri kapsamında yaptıkları çalışmaları sergilemeleri ile start aldı ve alanda kurulan heykel atölyesi, resim atölyesi, becerikli eller atölyesi ve animasyon gruplarının etkinlikleri ile devam etti. Yaz boyunca çalışmalarını sürdüren çocuk korosunun konseri ile süren etkinlik DJ performansıyla sona erdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi düzenlenen şenliğe eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile kızları Turnam’la katıldı. Başkan İlgezdi, yaptığı konuşmada Ataşehir Belediyesi’nin, düzenlediği yaz-kış, spor, sanat ve diğer branşlardaki eğitimlere 5 yılda 40 bine yakın öğrencinin katıldığını, bu okulların her geçen sene daha da büyüyen ve gelişen bir eğitim programı olduğunu ifade etti.

Başkan Battal İlgezdi, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Yaz okullarımızda çocuklarımıza, kültür ve spor alanlarında eğitim ve öğretim verdik. Çocuklar hem tatillerini değerlendirme fırsatını buldu, hem de dallarında uzman olan öğretmenlerden çeşitli alanlarda eğitimler aldı. Emeği geçen Ataşehir Belediyesi Müdürlerine, personeline ve öğretmenlerine katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ