logo

04 Aralık 2017

Ataşehirli Gençlere ‘Rengarenk’ Mobilya Seçenekleri

Ataşehirli Gençlere ‘Rengarenk’ Mobilya Seçenekleri

Çocukların ve gençlerin odalarına, hayatlarına renk getirme amacıyla ve Rengarenk hayallerle yola çıkan Rengarenk Mobilya Ataşehir Mağazası seçkin davetli katılımıyla açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehirli çocukların ve gençlerin odalarını renklendirmek hedefiyle Küçükbakkalköy, Kayışdağı Caddesi’ndeki yerinde hizmete giren Abdullah Ece’nin işletmeciliğini üstlendiği Rengarenk Mobilya Ataşehir Mağazası açılışına

Farklı sektörlerdeki 40 yıllık tecrübesini, kalite ve güvenle birleştirerek, ”renkli ve özgün” mobilyalarla çocuklar ve gençler için rengarenk bir dünya yaratan “Rengarenk Mobilya” AR-GE departmanınca sadece ülkemizdeki değil, dünyadaki tasarımsal gelişmeleri de yakından takip ederek her zaman özgün tasarımlar ortaya koyuyor, mobilyalarla çocuklara ve gençlere rengarenk bir dünya sunuyor.

2012 tarihinde faaliyetine başlayan, mobilya sektörüne farklı bir tasarım anlayışıyla giren Rengarenk kısa zamanda ulaştığı 43 bayisiyle yurt içinde tüketiciyle buluşuyor. Ayrıca 12 farklı ülkede bayi satış noktaları, bölge distribütörleri ile global anlamda büyüme sağlayan Rengarenk, bu gün Yunanistan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan, Umman, Kıbrıs, Gabon, Çin, Malezya, Singapur, Almanya gibi çok farklı coğrafyalarda uluslar arası tüketicileriyle de buluşuyor.

En gelişmiş teknolojilerin kullanıldığı üretim tesisinde, çocukların beğenilerine uygun, modern ve fonksiyonel tasarımlara imza atman Rengarenk Mobilya Ataşehir Küçükbakkalköy, Kayışdağı Caddesi’ndeki adresinde Ataşehirli çocuklar ve gençlerin dünyalarını renklendirme iddiası ile hizmet vermeye başladı.

Ataşehir Mağaza adres ve iletişim bilgileri;

Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad:109/1 Ataşehir / İSTANBUL

iletişim: 216 573 20 23

www.rengarenkmobilya.com.tr

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ