logo

Ataşehirli Hekim Uzm.Dr.Osman Arıkan Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Ataşehirli Hekim Uzm.Dr.Osman Arıkan Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Kovid-19 testi pozitif çıkan Hastanesi’nde iki aya yakın yoğun bakımda entübe durumda tedavisi devam ederken, virüsle mücadelesini kaybeden Uzm. Dr. Osman Arıkan toprağa verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz günlerde Kovid-19 testi pozitif çıkan İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Osman Arıkan, önce görev yaptığı hastanede tedavi süreci başlatılmıştı. Durumu ağırlaşan Arıkan, sevk edildiği Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde iki aya yakın yoğun bakımda entübe durumunda tedavisine devam edilmişti.

Yöneticisi de olduğu, görev yaptığı hastanede mesai arkadaşlar ile helallik alan Uzm. Dr. Osman Arıkan’ı cenazesi hastane bahçesinden alkışlarla ve gözyaşlarıyla cenaze namazı için Ataşehir Mimar Sinan Camii’ne yola çıktı.

Ataşehir Mimar Sinan Camii’ndeki cenaze törenine merhum Uzm. Dr. Osman Arıkan’ın ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ve hastaları ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları Ekrem Köse, Hüseyin Hışman, Cenan Arslan, Sadık Semih Kayhan, Belediye Meclis 1. Başkanvekili Kudret Arslan, belediye meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın ve ilçe yöneticileri ile AK Parti İlçe yöneticilerinin de aralarında olduğu siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Pandemi koşullarında, sosyal mesafe kurallarına uygun gerçekleşen tören ve kılınan Uzm. Dr. Osman Arıkan’ın cenaze namazının ardından Küçükbakkalköy Mezarlığı’na defin edildi.

Merhum Uzm. Dr. Osman Arıkan’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yer alan, “Hayatım ve hastalığım boyunca yanımda olan, dualarıyla sadakalarıyla, maddi ve manevi beni yalnız bırakmayan tanıdığım veya tanımadığım herkese teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Hepinizi çok seviyorum. Kevser havzının başında buluşmak ümidiyle. Hoşcakalın. Dualarınızda beni unutmayın. Es Selamun Aleykum…” veda içerikli ifadeleri görenleri duygulandırdı.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ