logo

Ataşehirli Kadınlardan Başkan İlgezdi’ye Destek Ziyareti

Ataşehirli Kadınlardan Başkan İlgezdi’ye Destek Ziyareti

Battal ilgeziÇoğunluğu kadın 200’e yakın Ataşehirli, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret ederek hizmetlerinden memnuiyet ve desteklerini bildirdiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

Anadolu Güvercin Derneği, Battal İlgezdi Gönüllüleri adına Niyazi Yaman ve Özgür Özdemir öncülüğünde düzenlenen bir organizasyonla bir araya gelen kanıların çoğunlukta olduğu bir gurup Ataşehirli Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Anadolu Güvercin Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Battal İlgezdi Gönüllüleri Derneği Yöneticisi Niyazi Yaman yaptığı açıklamada; pazartesi yapmayı planladıkları ziyaretin aksaklıklar yüzünden Çarşamba gününe sarktığını bu yüzden aslında daha çok sayıda katılımla gerçekleştirecekleri ziyaretin bu yoğunlukta olduğunu söyledi.

BİZ DEĞİŞTİK. CHP’DE DEĞİŞTİ. CHP’YE YAKINIZ ARTIK

Belediyeye gelmekten çekinen 200 – 250 kadar başörtülü ve çarşaflıların da arsında bulunduğu, daha önce CHP’ye oy vermemiş Ataşehirlileri Belediyeye getirdiklerini ifade eden Niyazi Yaman;”Niye getirdik? Başkanımızın yaptığı hizmetleri bu insanlara anlattık. 40 senelik Ataşehirliyim. Cumhuriyet Halk Partili de değilim. Buradaki insanlar da CHP seçmeni değil. Battal İlgezdi ve Mustafa Sarıgül’ü destekliyoruz. Bizler özellikle İçerenköy’de 10 bine yakın oyla Battal İlgezdi’yi destekliyoruz. Bizi bu oyu daha da artırmanın peşindeyiz. Farklı kitlelere yönelmeyle bunun başarılacağını düşünüyoruz. Farklı görüşteki insanların Belediye Başkanı’na olan sevgi ile olacak. Biz değiştik. CHP’de değişti. Biz de bunun için Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakınız artık. Ve Başkanımız Battal İlgezdi’yi seviyoruz. ”diye konuştu.

Belediye Başkanı Battal İlgezi’yi Ataşehir Belediyesi’nde ziyaret eden çoğu kadın olan Ataşehirliler sevgi gösterisinde bulunarak başkana desteklerini ifade ettiler.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezi’de CHP seçmeni olmadıkları ifade edilen başörtülü ve çarşaflı kadın ağırlıklı konukları Ataşehirlilerle tek tek ilgilenerek sorunlarını dinleyip hediyeler verdi.

SİZE VE CHP’YE OY VERECEĞİZ DİYORLAR

“Mahallelerden hanımefendiler geldiler. Benimle sohbet ettiler.”Ataşehirlilerin ziyareti ile ilgili konuşan Battal İlgezdi; “Bazıların sorunları vardı sorunlarını bana ilettiler. Genellikle annelerimiz vardı. Türbanlı, başörtülü, Çarşaflı annelerimiz vardı. Türbanlısı da türbansızı da bizim vatandaşımız değil mi? Bizim öyle bir ayrımımız yok. Herkes benim vatandaşım. Çoğu; ‘Bu güne kadar CHP’ye oy vermemiştik bu gün size ve CHP’ye oy vereceğiz.’diyorlar. Gerekçeleri; ‘biz sizleri tanıdık, anladık. Siyasette farklı şeyler kullanmıyor.’ Yıllarca herkes Cumhuriyet Halk Partiliydi. O gün böyle bir konu var mıydı? Yoktu… Bu gün birileri siyaseten kullanıyor. CHP’li insanların türbanlı ve türbansız diye bir sorunu yoktur. Öyle bir derdimiz yok bizim. Benim anam hala türbanlı. Bunun bir ayıbı yoktur. Anadolu’dan gelmişiz. Onlar geleneğini yaşatıyor. Sahip çıkmalıyız. Bizim için hepsi aynı. Hepsi benim anam, bacım, kardeşim.”dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ