logo

Ataşehirli Kadınlardan ‘El Emeği Göz Nuru’ Sergi

Ataşehirli Kadınlardan ‘El Emeği Göz Nuru’ Sergi

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Lions Ataevi ve İnönü Ataevi Sosyal Hizmet Merkezi el sanatları kursiyerlerinin 2012-2013 eğitim yılı yıl sonu sergisi açıldı.

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Lions Ataevi ve İnönü Ataevi Sosyal Hizmet Merkezi el sanatları kursiyerlerinin düzenlemiş olduğu 2012-2013 eğitim yılı yıl sonu sergisi, 21 Haziran Cuma saat:11.00’da İnönü Ataevi’nde açıldı.

El emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı serginin açılışını, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Duygu Övür ile kursiyerler birlikte yaptı. 52 kursiyerin iğne oyası, dantel, örgü, tel kırma ve nakışın birçok çeşidini kullanarak ortaya çıkardığı 470 ürün, sergiye katılanların büyük beğenisini kazandı.

Bu ürünlerin ortaya çıkmasında emeği geçenlerden biri olan El Sanatları Öğretmeni Durgül Akbaş, kursların amacının bireylere bilgi ve beceri kazandırarak, onlara istihdam olanağı sağlamak olduğu belirtti.

Kursiyer Nejla Özmutlu ise, “Kurs benim ufkumu genişletti. Yeteneğimin farkına varmamı sağladı. Kurs ayrıca bize sosyal bir alan yarattı. Bize bu imkanı sağlayan Ataşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ