logo

Ataşehirli Muhtarlar Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu

Ataşehirli Muhtarlar Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu

Ataşehir İlçesi mahalle muhtarları 2015 yılından bu yana kutlanan “19 Ekim Muhtarlar Günü”nde Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak, saygılarını sundu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’in mahalle muhtarları “19 Ekim Muhtarlar Günü” kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Çelenk Sunumu ve saygı duruşunda bulunan siyasi parti ve STK temsilcilerinin aralarında olduğu katılımcılar birlikte İstiklal Marşı okudu.

19 Ekim Muhtarlar Günü”nde Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine Ataşehir’in mahalle muhtarları ile brlikte; Ataşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü ​Muhammet ERCİK, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir Belediyesi Muhtar İşleri Müdürü Battal Sarıkaya, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe yöneticileri, Ak Parti Başkan Yardımcısı Zafer Düşgün ve ilçe yöneticileri, Ak Parti Ataşehir ve İBB Meclis Üyesi Fatih Kayacı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Selma Özkaya ve görevliler katıldı.

Törene katılanları selamlayan Ataşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Saraçoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü” kutlamaları kapsamında yaptığı konuşmada muhtarların sorunları ve çözümü ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ