logo

Ataşehirli Sünnet Çocukları Alişan İle Eğlendi

Ataşehirli Sünnet Çocukları Alişan İle Eğlendi

Ataşehir’de önceden belirlenen 100 aile’den 100 çocuğun sünnetini yaptıran AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı, düzenlediği sünnet şöleninde sene alan Alişan çocukları eğlendirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de önceden belirlenen 100 aile’den 100 çocuğun sünneti AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığınca gerçekleştirildi. Ataşehirli 100 çocuğun sünnetlerini yaptıran Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştiren Sünneti Şöleni ile sünnet çocukları ve aileleri doyasıya eğlendiler.

9 Eylül Pazar günü gerçekleşen şölende, kendileri için kurulan oyun parkurunda doyasıya eğlenen çocuklar yüz boyama etkinlikleri, palyaço gösterileri ve müzikal etkinlikler ile unutulmaz bir gün yaşadı.

Etkinlik kapsamında etkinlik alanında çocuk oyun parkuru, yüz boyama, palyanço ve film karakterlerinden maskotlar yer alırken, katılım oldukça yoğun oldu.

ATAŞEHİR’İN 17 MAHALLESİ’NDEN 100 ÇOCUK TESPİT EDİLDİ

Ataşehir’in 17 mahallesi’nde tespit edilen 100 çocuğun sünnetinin tamamlanmasının ardından Ataşehirlilerin çocuklarıyla birlikte eğlenebileceği şenlik programının yanı sıra Ataşehirlilerin talepleri doğrultusunda arabesk ve pop müziğinin sevilen ismi Alişan konseri düzenlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının gösteriyle başlayan etkinlik Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

BU ÜLKENİN BAŞKANI ERDOĞAN’DIR

Alişan Konserin de yer aldığı Sünnet Şenliği açılışnda konuşan İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, sünnet ettirilen çocukların ailelerine ve şölene katılanlara teşekkür ederek; “24 Haziran Seçimlerinde milletimizin feraseti ve kararlı duruşuyla AK Parti iktidarı ile Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’nin ilk Başkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti ve bu ülkenin Başkanı Erdoğan’dır dedi. Bu seçimin öncesinde ve sonrasında yapılmaya çalışılan ayak oyunları hepinizin gözleri önünde cereyan ediyor. Biz çok büyük bir milletiz, biz öyle bir milletiz ki, üç kıtada hükmetmiş bir ecdadın torunları olarak, aynı tabuta omuz veren, aynı ezanla orucunu açan, aynı kıbleye dönen bir milletin neferleriyiz” dedi.

KAYMAKAM ZAFER KARAMEHMETOĞLU ATAŞEHİRLİLERDEN HELALLİK İSTEDİ

Sünnet Şöleni’nde konuşan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir’de 5’inci yılını doldurduğunu, bu beş yıl içinde iyi hizmetler yapmaya gayret ettiğini, içinde bulunulan zor ekonomik durumun geçici olduğuna inandığını ifade ederek, yakında yeni görev yeri Hatay’ın Kırıkhan içesine gitmek üzere ayrılacağını dile getirerek; Ataşehirlilerden helallik istedi.

SÜNNET OLAN ÇOCUKLARIN ASKERLİK VE DÜĞÜNLERİNİ GÖRMEK NASİP OLSUN

“Sünnet olan çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadeleri ile konuşmasına başlayan Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi İrem Selay Atay, sünnet olan çocukların askerlik ve düğünlerini görme dileğini dile getirerek; “İlçe Başkanımız Ahmet Özcan’ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve ekibiyle bu güzel organizasyonuna katkı sunan İstanbul Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemizde bu program gibi nice organizasyonları yapmayı Allah bize nasip etsin. 24 Haziran’dan sonra 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde Ataşehir’in de AK Belediyecilik ile buluşmasını rabbim bizlere nasip etsin” dedi.

BOYRAZ, “MİLLETİMİZ ARİFTİR, FERASET SAHİBİDİR”

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “milletimiz ariftir, feraset sahibidir, her şeyi çok iyi anlar, gözlemler, gereğini ona göre yapar. Bugün yaşadığımız süreçte, nasıl kenetlendiysek, nasıl birlik ve beraberlik içindeysek, bizim üzerimize gelenleri nasıl püskürttüysek, bu dayanışma ruhuyla bütün üstümüze gelenleri berhava edeceğiz.”

Konuşmaların ardından arabesk ve pop müziğinin sevilen ismi Alişan konser alanında Ataşehirlilerle buluştu. Aleyna Bayır isimli öğrencinin karakalem çalışmasını hediye ettiği sanatçı Alişan, sünnet olan çocuklarla sahnede birlikte oynadı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni, AK Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan’ın ve Alişan ile sünnet olan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmesi ve hediye dağıtımı ile sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ