logo

Ataşehirliler Kadınların Battal İlgezdi sevgisi

Ataşehirliler Kadınların Battal İlgezdi sevgisi

battal ilgezdi_kadinlarAtaşehir’in çeşitli mahallelerinden toplanan 7 yüze yakın kadın 14 şubat Sevgililer Günü’nde Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret ederek desteklerini sundular.

Recep Kenan/itvhaber.com

Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi sevdiklerini, yeni dönemde de başkan olarak görmek istediklerini ifade eden Ataşehirli kadınlar, başkanlarına sevgilerini ve desteklerini iletmek için 14 şubat Sevgililer gününü özellikle seçtiklerini ifade ettiler.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgi ve desteklerini sunmak üzere belediye binasına gelen Ataşehirli kadınları karşılayan ve tek tek hatırlarını sorup sohbet eden Battal İlgezdi kadınlara; “Hepiniz anamsınız, kardeşimsiniz. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun benim için birsiniz. Ben oy vermeyenlere de hizmet verdim. Ferhatpaşa’da bana hiç oy vermediler ama ben hizmet vermeye devam ettim. Destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Danışmanı Niyazi Yaman ve Battal İlgezdi Gönüllüler Başkanı Cem Özgür Özdemir’in organizasyonunda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret eden Ataşehirli kadınlar toplu fotoğraf çektirdikten sonra belediyeden ayrıldılar.

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ