logo

Atatürk Mahallesi’nin Yeni Parkı Yakında Hizmete Açılıyor

Atatürk Mahallesi’nin Yeni Parkı Yakında Hizmete Açılıyor

Atatürk Mahallesi’nde 9000 metrekarelik yeni parkta çalışmalar aralıksız sürüyor. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu: Atatürk Mahallesi’nde yapılan park yakında tamamlanıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, Belediye Meclis Üyeleri Ekrem Köse, Süleyman Karadağ ve Arif Kuşçu, Ataşehir Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi’ne yaptırılan 9000 metrekarelik alan üzerine inşaa edilen park ve sosyal tesis alanı çalışmalarını yerinde inceledi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, Atatürk Mahallesi’nde bulunan 9000 metrekarelik arazideki park alanı projesinin en erken ocak sonu en geç şubat ayı ortası gibi açılması beklenen projeyle ilgili basın mensuplarına verdiği bilgi de; “Yazlık sineması, fitness spor aletleri, basketbol sahası, müzik notaları ve enstrümanları ile hazırlanmış süs havuzları, yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları ile hizmet vermeye başlayacak” dedi. Ayrıca yine park sınırları içerisinde belediyeye ait bir kültür merkezini de hizmete açacaklarını belirtti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ