logo

AVRUPA’DAN SANCAKTEPE’YE 2 ÖDÜL BİRDEN

AVRUPA’DAN SANCAKTEPE’YE 2 ÖDÜL BİRDEN

Avrupa_sancaktepe_odul (1)Sancaktepe Belediyesi, gayrimenkul ve yapı tasarımı alanında bugünün ve geleceğin en iyi yapılarını belirleyen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında iki ödül aldı.

Sancaktepe Belediyesi Mimari alanda; Sancaktepe Belediyesi yeni hizmet binası ve En İyi Kültür Merkezi alanında da; Dr.Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında ödül kazandı

sancaktepe_odul (4)

Gayrimenkul ve yapı tasarımı alanında bugünün ve geleceğin en iyi yapılarını belirleyen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında Sancaktepe Belediyesi iki ödüle birden layık görüldü.

sancaktepe_odul (3)

Londra’da düzenlenen ödül töreninde; Sancaktepe Belediyesi yeni hizmet binası mimari alanda ve geçtiğimiz mayıs ayında hizmete giren Dr.Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi ise en iyi Kültür Merkezi olarak uluslararası öneme sahip ‘Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’ yarışmasında, iki ayrı ödül kazandı.

sancaktepe_odul (7)

Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülüne iki dalda birden layık görülmenin mutluluğunu ve haklı gurunu yaşadıklarını söyleyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem; “Avrupa’nın her noktasından yenilikçi ve alanında öne çıkan projelerin değerlendirildiği bu ödül töreninde Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisinin çalışmalarımızı takdir ederek bizi 2 ödüle birden layık bulmalarından dolayı çok memnunuz.  Sancaktepemiz için aldığımız her ödül bizler için ayrı bir mutluluk, gurur ve motivasyon kaynağı oluyor. Bu anlamda ödüllerimizi, tüm Sancaktepe ve tüm Türkiye ile paylaşıyoruz” dedi.

sancaktepe_odul (1)sancaktepe_odul (2)sancaktepe_odul (5)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ