logo

11 Nisan 2014

Blog Backlink ve İnstagram Videoları

Blog Backlink ve İnstagram Videoları

Gündelik hayatlarımız eskisine göre oldukça farklılık gösteriyor artık sosyal medya kavramları hayatlarımızın içine girmiş durumda artık.

Sosyal medya siteleri arkadaş edinebildiğimiz arkadaşlarımız ile iletişim kurabildiğimiz fotoğraf yükleyebildiğimiz ve gündem hakkın da fikrimizi ifade edebildiğimiz ya da fikir edindiğimiz ve haber aldığımız mecralar oldu artık. Sosyal medya kullanan kişi sayısı oldukça fazla olduğundan bu alan da bir haber yayılması ve bundan kişilerin haberdar olması da an meselesi oluyor. Bir de blog siteleri var ki bu siteler de sosyal medya mecralarında yapabildiğiniz bütün aktiviteleri yapabilmektesiniz üstüne bir de karakter sınırlaması getirilmediğinden daha fazla kullanım alanına sahip olabiliyorsunuz. Blog backlinkleri fazla kullanıcısı olan siteler de sizin blogunuzun isminin geçmesi ve o sitenin kullanıcılarının da sizin blogunuzu ziyaret etmesi temeline kurulu yapıdır. Sitemiz de http://www.sadeceon.com/Tags/blog-backlink bu adres de backlink hizmeti verilmektedir. Siz de sitemize girerek istediğiniz hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

İnstagram son zamanlar da oldukça popüler olan sosyal medya mecralarından birisidir. Artık yeni gelen güncellemeler ile birlikte instagrama video da yüklenebilmek de ve bu videoları da takipçileriniz ile paylaşabilmektesiniz. Videolar like alabildiği gibi ilk başta izlenme sayısı da yazmaktadır. İzlenme sayınızı arttırmak için de http://www.sadeceon.com/Tags/instagram-video-goruntuleme bu adreste bulunan arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz. Bir videonuza binlerce hatta on binlerce görüntüleme sayısı ekleyebilirsiniz.

itvhaber

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ