logo

AYTES MÜHENDİSLİK BOWLİNG TURNUVASI DÜZENLEDİ

AYTES MÜHENDİSLİK BOWLİNG TURNUVASI DÜZENLEDİ

Elektromekanik taahhüt proje uygulamalarıyla ve çalışanlarına verdiği önemle öne çıkan Aytes Mühendislik firması, çalışanları arasında bowling turnuvası düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son yıllarda elektromekanik taahhüt proje uygulamalarında; konut, avm, otel, metro, büyük ölçekli projeler ve endüstriyel tesislerde, ülkemize ve insanımıza katkıda bulunacak projelerdeki başarılarıyla öne çıkan Aytes Mühendislik firması, çalışanlarına verdiği önemle de adını duyurmaya devam ediyor.

Çağdaş çalışma koşulları, ekip ruhuyla ve aile ortamında sıcak ilişkilerle yürütülen mesainin, sosyal faaliyetlerle destekleyen AYTES, çalışma yaşamında veriminin artacağı inancı ile çalışanlarını çeşitli etkinliklerle sık sık bir araya getiriyor.

Sosyal sorumluluk projeleri ve çalışanları için düzenlediği etkinlikler ile ön plana çıkan firma, geçtiğimiz günlerde düzenlediği geleneksel bowling turnuvasıyla insana ve iş hayatında takım ruhunun önemini vurgulayan faaliyetlerinden birini gerçekleştirdi.

Aytes Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Ayrancı, çalışanlara yönelik eğitim ve sosyal faaliyetlerin artarak devam edeceğini, sürekli kılınacağını ve firmanın istikrarlı büyüme sürecinin çalışanlarla uyumlu gelişeceğini belirtti.

AYTES Personeli Bowling Turnuvası’nın sonunda başarılı olan ekiplere plaketleri AYTES Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Ayrancı ve Firma Yöneticileri tarafından verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ