logo

Azarenka ve Sharapova İstanbul`a geliyor

Azarenka ve Sharapova İstanbul`a geliyor

İstanbul’un ikinci kez ev sahipliği yapacağı TEB-BNP Paribas WTA Championships`e; Belaruslu Victoria Azarenka ve Rus Maria Sharapova katılıyor.

Azarenka ve Sharapova İstanbul`a geliyor

İstanbul’un ikinci kez ev sahipliği yapacağı TEB-BNP Paribas WTA Championships`e katılacak isimler netleşmeye başladı.
Kadınlar Tenis Birliği (WTA), Sinan Erdem Spor Salonu`nda 23–28 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek organizasyona, teklerde Belaruslu Victoria Azarenka ve Rus Maria Sharapova, çiftlerde de İtalyan Sara Errani-Roberta Vinci ikilisinin katılmasının kesinleştiğini duyurdu.

“Çıtayı daha yükseğe çıkaracağız”

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, Azarenka, Sharapova ve Errani-Vinci çiftinin, geçen yıl İstanbul`da başarılı bir şekilde gerçekleştirilen organizasyona katılma hakkı kazanmalarından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Bu senenin organizasyonuyla çıtayı daha da yükseğe çıkarmayı amaçlıyor ve bu sıra dışı oyuncuların yeteneklerini İstanbul`daki ve tüm dünyadaki hayranlara sergilemeyi dört gözle bekliyoruz“ diye konuştu.

WTA dünya sıralamasında birinci sırada bulunan Victoria Azarenka, başarılı bir sezon geçirdiğini anlatarak, “Geçen sene İstanbul`daki atmosfer harikaydı ve orada yeniden oynamak için sabırsızlanıyorum“ dedi.

Bu yıl Fransa Açık`ı kazanarak kariyer Grand Slam`ini tamamlayan Maria Sharapova ise WTA Championships için tekrar İstanbul`a geleceği için mutlu olduğunu dile getirerek, “Sezonu Türkiye`de noktalamak harika olacak. Geçen sene hayranlardan inanılmaz bir destek gördük, bu yüzden ben de bir kez daha orada dünyanın en iyi oyuncularına karşı yarışmayı sabırsızlıkla bekliyorum“ ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ