logo

BAHÇEKAPILI ‘7 HAZİRAN’DA 5 UNSURLA MÜCADELE ETTİK’

BAHÇEKAPILI ‘7 HAZİRAN’DA 5 UNSURLA MÜCADELE ETTİK’

Ak_candef_aysenur_bahcekapiliİstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)’nun toplantısına katılan Ak Parti Adayı Ayşenur Bahçekapılı Türkiye’nin koalisyona mahkum edilmemesini istedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zekeriya Açıkgöz’ün Genel Başkanı olduğu İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)’nun genişletilmiş olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katılan Ak Parti 25. Dönem Milletvekili, TBMM Başkanvekili ve Ak Parti İstanbul 2. Bölge Adayı Ayşenur Bahçekapılı parti politikaları ve seçim vaatleri konusunda açıklama yaparak Çankırılı STK yöneticilerinin sorularını yanıtladı.

candef_aysenur (39)

Ak Parti İstanbul 2. Bölge Adayı Ayşenur Bahçekapılı

KOALİSYON DÖNEMLERİNDE YAŞANANLARI HATIRLATTI

Geçmişteki koalisyon dönemlerinde yağ, gaz, tüp bulunamadığını elektriksiz günler yaşandığını ifade eden Ak Parti 25. Dönem Milletvekili, TBMM Başkanvekili ve Ak Parti İstanbul 2. Bölge Adayı Ayşenur Bahçekapılı, bankaların hortumlandığı, borçlu olunan İMF’nin ve siyasetin sık sık kesintiye uğradığı günlerin unutulmaması gerektiğini söyledi.

İMF’DEN KURTULUŞ, KURTULUŞ SAVAŞINDAN SONRA İKİNCİ KURTULUŞ

İMF’ye olan borcun ödenmesinin Kurtuluş Savaşından sonra Türkiye’nin ikinci defa kurtuluş olduğunu ifade eden Bahçekapılı, Gezi Olayları ile birlikte altın çağını yaşayan Türkiye’nin yükselişinin durdurulduğunu iddia etti.

candef_aysenur (8)

Ak Parti İstanbul 2. Bölge Adayı Ayşenur Bahçekapılı

GEZİ OLAYLARINDA AVRUPA’NIN ROLÜ VAR

Bahçekapılı, Avrupa’nın en büyük havaalanı olacak olan 3. Hava Alanı, 3. Köprü projeleri ile üstünlüklerinin Türkiye’ye geçeceği kaygısını yaşayan Avrupa’nın Gezi Olaylarında önemli rolü olduğunu iddia etti.

AMAÇ, ERDOĞAN’IN 2019’DAKİ CUMHURBAŞKANLIĞINI ENGELLEMEK

25 Aralık’ın Erdoğan’ı devirme planı olduğunu iddia eden Ak Parti Adayı Ayşenur Bahçekapılı, asıl amacın Erdoğan’ın 2019’daki Cumhurbaşkanlığını engellemek olduğunu iddia etti.

candef_aysenur (16)

Ak Parti İstanbul 2. Bölge Adayı Ayşenur Bahçekapılı

7 HAZİRAN’DA 5 UNSUR İLE MÜCADELE ETTİK

7 Haziran Genel Seçiminde başarısız olmadıklarını iddia eden Ayşenur Bahçekapılı, 7 Haziran’da; MHP, CHP, HDP, PKK ve THKP-C’nin aralarında olduğu 5 unsur ile mücadele ettiklerini kaydetti.

KOALİSYONA MHP DEĞİL DEVLET BAHÇELİ KAPALI

Yakından bildiği koalisyon çalışmalarına iyi niyetle başladıklarını daha başından MHP’nin değil Devlet Bahçeli’nin koalisyona kapalı olduğunu gördüklerini belirten Ak Parti İstanbul 2. Bölge Adayı Ayşenur Bahçekapılı, CHP’nin ise 14 maddelik ön koşul ve restorasyon hükümeti istediğini, masaya yumrukla oturanla anlaşmanın mümkün olmayacağını kaydetti.

candef_aysenur (11)

ÇANDEF TOPLANTISI

candef_aysenur (10)

ÇANDEF TOPLANTISI

1 KASIM ASRIN SEÇİMİ

1 Kasım Genel Seçimini “Asrın Seçimi” olarak niteleyen Ayşenur Bahçekapılı, 1 Kasım’da “Ya koalisyon ve istikrarsızlık, yada refah içinde huzurlu ve istikrarlı dönemin devamı” seçiminin yapılacağını iddia etti.

HDP VE SEÇMENİ SORUNUMUZ YOK

Halkın seçtiği HDP ile ve seçmeni ile sorunları olmadığını, silahlarını gömmesini istedikleri PKK ile ilişkilerini kesmelerini istediklerini vurgulayan Bahçekapılı, terörle en etkili mücadeleyi kendilerinin yürüttüğünü iddia etti.

candef_aysenur (29)

Ak Parti İstanbul 2. Bölge Adayı Ayşenur Bahçekapılı

candef_aysenur (6)

Ak Parti İstanbul 2. Bölge Adayı Ayşenur Bahçekapılı

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ