logo

Bakan Müezzinoğlu Ataşehir’de Kastamonulular Derneği’ni Açtı

Bakan Müezzinoğlu Ataşehir’de Kastamonulular Derneği’ni Açtı

Atasehir Kastmonulular_dernek_Bakan Mehmet muezzinogluSağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu ile, Bahadır Kiprit başkanlığındaki  Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin Ataşehir Şubesini açtı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin Ataşehir Şubesini açtı.

Bahadır Kiprit başkanlığında kurulan Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin Ataşehir Şubesi, yoğun kalabalığın katıldığı törenle Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu katılımı ile açıldı.

Saat 14:30’da gerçekleştirilen açılışa Bakan Müezzinoğlu’nun yanı sıra; İstanbul milletvekili Haldun Ertürk, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı, AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Hurşit Yıldırım, Kastamonulular Dayanışma Derneği Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu, siyasi parti, sivil toplum örgütleri ile dernek yöneticileri, davetliler ve Ataşehir’deki Kastamonulular ile birlikte kalabalık bir Ataşehirli topluluk katıldı.

 

AÇILIŞ FOTOLARI 

Açılışta Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Kastamonulular Dayanışma Derneği Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu birer konuşma yaptılar.

Kastamonu ve Kastamonuluların ülkenin tarihi geçmişinde önemli sorumluluklar üstlendiğini ifade eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu; Kastamonuluların ülkenin geleceğinde de önemli sorumlulukları yükleneceklerini ve bunu da başarı ile yerine getireceklerini söyledi.

Açılışta kağnı arabası maketi hediye edilen Bakan Müezzinoğlu bir dernek binasını gezerek ziyaret defterini imzaladıktan sonra programına devam etmek üzere Ataşehir’den ayrıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ