logo

Bakan Veysel Eroğlu ‘Dört Yüz Tamam mı?’

Bakan Veysel Eroğlu ‘Dört Yüz Tamam mı?’

ak_parti_veysel_erogluİstanbul 1. Bölge SKM açılışına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu destan yazan İstanbul teşkilatının sandıkları patlatacağına inandığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

7 Haziran genel Seçimi hazırlıklarını sürdüren Ak Parti İstanbul’un üç seçim bölgesinde SKM açılışı yaptı. İstanbul 1, 2 ve 3. Seçim bölgelerine ait SKM’lerin açılışı İstanbul İl Başkanı Selim Temurci tarafından yapıldı.

Ak Parti 1. Bölge Seçim koordinasyon Merkezi (SKM) Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımı ile açıldı.

Gurur duyduğunu söylediği Ak Parti İstanbul teşkilatının her seçimde Ak Partinin yüzünü ak ettiğini söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu vurguladığı konuşmasında; “Her seçimdeki gibi bu seçimde de destan yazmaya hazır mıyız? Çünkü Türkiye’nin önünü kesmek için gece gündüz çalışanlar var. Her türlü hileye ve desiseye müracaat edenler var. Ama onların hesapları ters yüz olacaktır. Ben buna inanıyorum. Ülkemizin, milletimizin ve devletimizin yıldızı parlak. Zira bizim büyük hedeflerimiz var. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız bize büyük hedef gösterdi. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye’yi 10 büyük ülke arasına taşımak istiyoruz. Onun için ne diyoruz? Hedef 2023. Türkiye Hazır İstanbul hazır” diye seslendi.

ak_parti_veysel_eroglu_6

Kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan önce İstanbul’un büyük bir köy olduğunu iddia eden Eroğlu, İstanbul’un bu gününü Ak Parti teşkilatlarının çalışmalarına borçlu olunduğunu vurguladığı konuşmasında; “Haziran seçimlerinde İstanbul ve Anadolu yakası gümbür gümbür, sandıkları patlatacak şekilde destan yazacak. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Liderliliğinde hep birlikte büyük hedeflere koşacağız. İstanbul da öncü olacak. Ak Parti’yi 400 milletvekili ile tekrar lider parti yapacağız” dedikten sonra; “400’e hazır mıyız? Dört yüz tamam mı? Sandıkları patlatacakmıyız?” diye sordu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ