logo

Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne İsa AYDOĞDU Atandı

Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne İsa AYDOĞDU Atandı

Bartin_Emniyet_mudrru_isa21 ilin il emniyet müdürünün değiştiği İçişleri Bakanlığı genelgesine göre Şırnak Emniyet Müdürü olarak görev yapan İsa AYDOĞDU Bartın Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayınlanan İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, Bursa, Edirne, Gaziantep’inde aralarında bulunduğu 21 ilin emniyet müdürü değişti.

Ayrıca İçişleri Bakanlığının 2015/5 sayılı kararnamesi ile 15 il emniyet müdürü ise göreve atanmak üzeri Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.

Aynı kararnamede yer alan atamayla Bartın Emniyet Müdürlüğüne Şırnak Emniyet Müdürü olarak görev yapan İsa AYDOĞDU getirildi.

İsa AYDOĞDU Kimdir?

1.Sınıf Emniyet Müdürü olan ve Şırnak İl Emniyet Müdürü olarak görev yaparken Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne atanan İsa AYDOĞDU 1966 yılında Çankırı İli Şabanözü İlçesi Karaören köyünde doğdu.

1985 yılında Polis Kolejini ve 1989 yılında Polis Akademisini bitiren İsa AYDOĞDU, Komiser Yardımcısı rütbesi ile Emniyet Teşkilatında göreve başladı.

Sırası ile değişik rütbelerde Adana, Siirt, İzmir, Ankara, İzmir, Kars, İzmir İl Emniyet Müdürlüklerinde ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığında görev yaptıktan sonra Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak görev yaptı. 12.02.2014 tarih ve 2014/212 sayılı kararname ile Şırnak İl Emniyet Müdürlüğüne atandı. Yaklaşık bir yıl bu grevde kalan İsa AYDOĞDU İçişleri Bakanlığının 2015/5 sayılı kararnamesi ile Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne atandı.
Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne atanan İsa AYDOĞDU evli ve üç çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ