logo

Başbakan Erdoğan ‘Şubatta Öğretmen Atanacak’

Başbakan Erdoğan ‘Şubatta Öğretmen Atanacak’

basbakan-erdogan-gurupAk Parti gurup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan Şubat’ta öğretmenlerin mazeret atamalarının gerçekleştirileceğini ve şehit yakınları ile gazilerin toplu taşımadan yararlanacağını söyledi.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ak Parti gurup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan Şubat’ta öğretmenlerin mazeret atamalarının gerçekleştirileceğini söyledi.

Salı günleri yapılan gurup toplantılarında, Ak Parti gurup toplantısı, Ak Parti Genel Başkanı ve Gurup Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışında olması nedeni ile bugün yapıldı.

Gurup konuşmasında, Başbakan Erdoğan öğretmenlerin uzun süredir beklediği atamalar ile ilgili beklentilerine kısmi cevap olarak; Şubat’ta mazeret atamalarının gerçekleştirileceğini, bu yönde hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Toplu taşıma araçlarından gaziler, gazi ve şehit yakınlarının yararlanma hakları konusunda da çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Haber yayına hazırlanırken Ak Parti gurup toplantısı devam ediyor ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması sürüyordu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ